Astrologia ne ajută să evidenţiem mult mai repede anumite limitări, frici, defecte, prejudecăţi şi astfel să nu mai fie necesar să învăţam din mai multe experienţe pentru a înţelege ceva esenţial, când prin descifrarea hărţii natale putem să ne dăm seama ceea ce suntem cu adevărat şi cum să înlăturăm problemele cu care ne confruntăm. Acesta reprezintă, de fapt, primul motiv al îndemnului spre autocunoaştere, spre a fi cu adevărat noi înşine oriunde şi în orice situaţie. Astrologia natală este analiza detaliată şi obiectivă a astrogramei natale, a pozitiei în zodii si relatiilor dintre planete, din momentul nasterii noastre. Descoperirea propriei fiinţe reprezintă primul pas în astrologie, deoarece pentru a-i ajuta sau a-i transforma pe cei din jurul nostru,respectiv pentru a ne transforma vietile, este nevoie ca în prealabil să ne ajutăm şi să ne transformăm pe noi înşine, pentru ca astfel să conştientizam adevărata noastră natură divină.


Info Util ! pentru a reusi sa folosesti acest program.

Te rog să selectezi datele de naștere (ziua, luna, anul, ora și județul).
Dacă nu știi ora de naștere bifează “Time Unknown”.
Apoi apasă “Next”.
Dupa aceea poți să bifezi și alte opțiuni (după preferințe). Poți afișa: Asteroizii secundari, Aspectele cu Ascendentul și cu Mijlocul Cerului, Aspectele Minore sau Lista planetelor și Poziția planetelor în zodii și în case. Apoi apasă “Redraw”.
În plus, poți citi și o mini interpretare a astrogramei personale, dacă înțelegi limba engleză – trebuie să dai click pe fiecare simbol…
Dacă vrei să salvezi astrograma – click dreapta și alegi opțiunea “Save picture as”.


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Taur...

, poate să reprezinte începutul unor disensiuni în ...

Horoscop Urania Rac...

Pentru cei care s-au născut în zodia Racului ...

Horoscop Urania Pesti...

Pentru cei care s-au născut în zodia Peştilor ...

Horoscop Urania Scorpion...

Cei care s-au născut în zodia Scorpionului vor ...

Horoscop Urania Gemeni...

Cred că cel mai interesant, dar şi cel ...