Astrologia ne ajută să evidenţiem mult mai repede anumite limitări, frici, defecte, prejudecăţi şi astfel să nu mai fie necesar să învăţam din mai multe experienţe pentru a înţelege ceva esenţial, când prin descifrarea hărţii natale putem să ne dăm seama ceea ce suntem cu adevărat şi cum să înlăturăm problemele cu care ne confruntăm. Acesta reprezintă, de fapt, primul motiv al îndemnului spre autocunoaştere, spre a fi cu adevărat noi înşine oriunde şi în orice situaţie. Astrologia natală este analiza detaliată şi obiectivă a astrogramei natale, a pozitiei în zodii si relatiilor dintre planete, din momentul nasterii noastre. Descoperirea propriei fiinţe reprezintă primul pas în astrologie, deoarece pentru a-i ajuta sau a-i transforma pe cei din jurul nostru,respectiv pentru a ne transforma vietile, este nevoie ca în prealabil să ne ajutăm şi să ne transformăm pe noi înşine, pentru ca astfel să conştientizam adevărata noastră natură divină.


Info Util ! pentru a reusi sa folosesti acest program.

Te rog să selectezi datele de naștere (ziua, luna, anul, ora și județul).
Dacă nu știi ora de naștere bifează “Time Unknown”.
Apoi apasă “Next”.
Dupa aceea poți să bifezi și alte opțiuni (după preferințe). Poți afișa: Asteroizii secundari, Aspectele cu Ascendentul și cu Mijlocul Cerului, Aspectele Minore sau Lista planetelor și Poziția planetelor în zodii și în case. Apoi apasă “Redraw”.
În plus, poți citi și o mini interpretare a astrogramei personale, dacă înțelegi limba engleză – trebuie să dai click pe fiecare simbol…
Dacă vrei să salvezi astrograma – click dreapta și alegi opțiunea “Save picture as”.


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...