lunaLuna în Berbec: energia lunară se exprimă cu dificultate sau într-o mani-eră mai puţin ortodoxă. Cresc tendinţele la instabilitate, la neregularitate (deexemplu la nivelul ciclului menstrual, al poftei de mâncare, al creşterii). Fe-minitatea este slăbită, energiile lunare sunt virilizate. Această poziţie favori-zează activitatea şi limitează pierderea sau stagnarea lichidelor.
Luna în Taur: energia lunară este întărită de polaritatea sa nutritivă,anabolizantă, aceea care permite acumularea de materiale şi lactaţia. Ea câş-tigă în regularitate şi stabilitate.
Luna în Gemeni: creşterea tendinţelor în neregularitate şi instabilitate:nervozitate, agitaţie. Puţin propice dezvoltării formelor corporale şi a rezerve-lor energetice, precum şi somnului.
Luna în Rac: energia lunară este întărită în toate funcţiile şi calităţilesale, fie că este vorba despre feminitate, maternitate, nutriţie sau asimilare.
Luna în Leu: Luna tinde să se „solarizeze”. Slăbire a valorilor feminine, Yin. Predominanţa proceselor conştiente. Favorabilă creşterii şi anabolismu-lui, care au de asemenea nevoie de căldură.
Luna în Fecioară: energia lunară e disciplinată, regularizată în funcţie denevoi (regimuri, diete, pofte refulate sau analizate). Pierde din spontaneitateşi instinctivitate.
Luna în Balanţă: echilibrează energia lunară şi-i calmează iregularităţilefără ca totuşi să o inhibe. Favorabilă fecundităţii.
Luna în Scorpion: energia lunară este „desfăcută” şi câştigă în impulsivi-tate şi putere. Favorabilă sexualităţii şi fecundităţii.
Luna în Săgetător: este favorizată mişcarea în detrimentul formei. Suntstimulate metabolismul şi creşterea. în rest, poziţie medie în care energia lu-nară nu este nici slăbită nici întărită.Luna în Capricorn: energia lunară se exprimă cu dificultate. Tot ceea ceeste legat de feminitate şi de maternitate este slăbit, blocat sau sublimat.Funcţionarea instinctivă este disciplinată sau refulată. Uneori, tendinţa lalăcomie, de exemplu în domeniul alimentar.
Luna în Vărsător: poziţie ce întăreşte neregularitatea, instabilitatea şioriginalitatea energiei lunare, care capătă un câmp de acţiune mai global,mai social sau universal.
Luna în Peşti: orientează energia lunară spre domeniul psihic sau incon-ştient, întăreşte capacităţile vizionare sau tendinţele halucinatorii. Fecundi-tatea, maternitatea, creşterea şi nutriţia sunt favorizate.

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...