SOARELE IN BERBEC
Berbecul este zodia de exaltare a Soarelui, aceasta pozitie este, prin urmare, cea mai puternica a astrului central. Ea iradiaza o forta vitala fara pereche, care da persoanei un fond minunat de energie pentru a rezista asalturilor bolii si o puternica forta de regenerare pentru a o scapa repede din strânsoarea bolii. Indivizii care au aceasta pozitie în tema lor astrologica sunt mai ales predispusi la febra din cauza caldurii excesive a Soarelui în Berbec. Cum aceasta zodie guverneaza capul, ascest exces de caldura usuca adesea pielea capului, împiedica cresterea parului si aduce o calvitie precoce.

SOARELE IN TAUR
Este o pozitie favorabila norocului financiar dar da si o tendinta la extravaganta, mai ales vestimentara; o atractie puternica fata de sexul opus, ducând câteodata la consecinte suparatoare; o mare forta fizica; o mândrie care-l împinge pe nativ sa se expuna pentru a i se admira vitejiile. Taurul guverneaza larinxul, e motivul pentru care Soarele în Taur adauga forta corzilor vocale si da persoanei o voce puternica si agreabila.

SOARELE IN GEMENI
Aceasta zodie este o zodie mercuriana, a treia din serie. Rezulta ca aceasta pozitie da influenta combinata a Soarelui, a lui Mercur si a Casei a III-a. Favorizeaza exprimarea lui Mercur care anima corzile vocale si produce calitatea sunetului în larinxul Taurului. Îi favorizeaza de asemenea pe scriitori si pe calatori. Intelectul este iluminat de Soare în Gemeni si când persoana trebuie sa calatoreasca, câstiga atât fizic cât si mental; are o dispozitie agreabila si amicala, ceea ce face sa fie în general iubita în cercul cunostintelor sale.SOARELE IN RAC
Racul este a patra zodie, este guvernat de Luna, astfel încât Soarele în Rac este un amestec de influente ale Soarelui, ale Lunii si ale Casei a IV-a. În horoscopul fundamental în care Berbecul este la Ascendent, Racul este la nadir, iar vitalitatea este în procentul sau cel mai slab; de aceea subiectul al carui Soare este în Rac este înclinat spre indolenta, chiar daca nu este deloc bolnav, e lipsit de rautate, evita certurile. În familie se arata de un caracter linistit si amical, atâta vreme cât nu i se cere sa lucreze prea mult. Acesta pozitie a Soarelui face prima parte a vietii sterila, dar aduce succesul în ultimii ani. Racul este un semn psihic; de aceea, când Soarele se gaseste în el, nativul are o tendinta spre ocultism si adesea sa faca experiente psihice.

SOARELE IN LEU
Soarele în Leu da o natura imperioasa, o mare stapânire de sine, un simt treaz al onoarei si o integritate incoruptibila. Subiectul aspira sa domine, dar i-ar repugna sa-si însuseasca cel mai mic avantaj sau sa faca altora ceva ce nu ar fi în acord cu regula de aur: “Ce tie nu-ti place, altora nu face” Legaturile afective sunt profunde, durabile. Persoanele care au Soarele în Leu sunt aparatori puternici ai celor pe care îi iubesc, dar sunt la fel de ardenti în aversiunile lor. Leul este zodia care guverneaza inima. Cei care au Soarele în Leu fac ceea ce întreprind cu o concentrare de efort care aduce succesul. Sunt prieteni veritabili, iar ca dusmani sunt cei mai onorabili si mai generosi.

SOARELE IN FECIOARA
Este o combinatie între influentele Soarelui, ale lui Mercur si ale Casei a VI-a. Ea îl indica pe intermediarul fericit între producator si consumator. Subtil, extrem de cunoscator si rapid în a vedea ce îi va fi mai avantajos pentru avansarea propriilor afaceri, are o dispozitie placuta, sociabila, amicala pentru toti cei de la care spera sa obtina profit, dar autoritar fata de inferiorii si egalii sai; bun vorbitor, fara a fi neaparat înselator. E interesat doar de propria sa persoana. Soarele în Fecioara da chimistii, infirmierii, infirmierele si doctorii de calitate pe care nu trebuie sa-i confundam cu cei ce cred în medicamente… mai ales în mare cantitate.

SOARELE IN BALANTA
Balanta este guvernata de Venus; este a saptea zodie, ceea ce face ca ea sa combine influenta lui Venus, cea a Soarelui si cea a celei de a saptea Casa. Rezulta ca subiectului îsi iubeste perechea excluzând orice alta persoana si putem spune despre el (despre subiect) ca “Soarele rasare si apune” în celalalt (în perechea sa).
Balanta este si zodia exaltarii lui Saturn si în aceasta zodie aceasta planeta îsi atinge maximul sau, adaugând artei lui Venus o dispozitie naturala pentru constructie. Aceasta se manifesta în aptitudine pentru arhitectura sau decoratia în ramurile lor cele mai delicate. Aceasta pozitie da si o voce frumoasa sonora si un talent de cântaret.


SOARELE IN SCORPION
Soarele în Scorpion, atunci când are aspecte bune, da o mare energie, un curaj la orice proba, un caracter independent. Face mentalul activ; favorizeaza succesul în anumite cariere cum ar fi cea de chirurg sau de soldat. Tinde de asemenea sa amelioreze finantele dupa casatorie, dar duce si la risipire.
Daca Soarele este în cadere în aceasta zodie, persoana va avea maniere bruste si putin curtenitoare, sentimentul ca parerea lui valoreaza mai mult decât cea a altora si o tendinta de a calca în picioare persoanele si lucrurile care se gasesc în drumul sau. Aceasta îl face adesea indifernt la durerile celuilalt si îl poate schimba pe chirurg în macelar.

SOARELE IN SAGETATOR
Da un ideal înalt si aspiratii nobile, cu dorinta de a se înalta ridicându-i în acelasi timp si pe ceilalti. Persoana este bievoitoare si filantropica: este, din aceasta cauza, iubita de întregul sau anturaj. E adesea covârsita de onoruri, numita într-un post de încredere sau însarcinata cu o misiune de natura delicata. Nu am putea face de altfel o alegere mai buna, caci astfel de persoane au suflete de elita. Aceasta pozitie anunta înaltarea în vreo functie religioasa, politica sau judiciara, da o inteligenta vasta, capabila de a-si da masura în cele mai mari probleme ale vietii.

SOARELE IN CAPRICORN
Este un bun indiciu ca persoana se va înalta în viata cu ajutorul oamenilor sus-pusi, ca va fi demna de merit si îsi va achita cu onoare sarcina într-un post de responsabilitate si de încredere; ca va fi prudenta, fidela si onesta. Judecatorii cu acest indiciu nu pot fi cumparati; administreaza dreptatea asa cum o concep si egala pentru toti. Le place sa joace cinstit si, prin aceasta, câstiga respectul si stima întregului lor anturaj.

SOARELE IN VARSATOR
Aceasta este o combinatie între influentele Soarelui, ale lui Uranus si ale Casei a XI-a care da persoanei o percepere intuitiva a naturii lucrurilor, o pune în contact cu fortele si ideile regatelor spirituale, o incita, atunci când se prezinta ocazia, sa se ralieze noilor culte mai avansate sau sa adopte noile metode curative ca Naturismul, Electroterapia, Astroterapia, Psihoterapia etc. si sa-l atraga spre cercetari stiintifice sau spre religii ultraintelectuale. Aceasta pozitie da multa popularitate si aduce prieteni din cei capabili de a-i face servicii si a-l ajuta sa-si realizeze ambitiile.

SOARELE IN PESTI
Aceasta pozitie da o natura prietena cu retragerea si favorizeaza ocupatiile la adapost de privirile publicului, în închisori, spitale, institutiile de caritate etc. Daca persoana sa merita ura cuiva, va fi disculpata, desi i s-ar fi putut murdari reputatia. Cei care au Soarele în Pesti au o puternica tendinta spre psihism, mediumnitate si ocultism în general.


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...