balantaŞi săptămâna viitoare tot banii reprezintă cea mai importantă preocupare a celor care s-au născut în semnul Balanţei. Doar dispar câteva elemente vechi şi apar altele noi. Soarele va trece în zodia Săgetătorului şi luminându-le Casa a III-a le deschide acestora posibilitatea să înveţe ceva nou, să înveţe din drumuri, călătorii, să înveţe din experienţe, din cunoaştere, din aventură, să de examene, probe şi verificări.De cealaltă parte intervine prezenţa planetei venus în Casa banilor, care poate să lase impresia că aduce soluţii sau că vine să îmbunătăţească situaţia. Este amestecată, complicată şi stufoasă , trebuie raportată şi la horoscopul personal, pentru că aşa cum se prezintă, Casa a II-a a banilor, nu arată grozav şi îi pune pe unii oameni să accepte, să facă lucruri care ar trbui nici să le treacă prin minte, să le gânedească, darămite să le comită, sau să încerce să cocheteze cu ideea „Dar de ce nu? Dar ce-ar fi dacă? E şi?”
Această încurajare, ea însăşi dovedeşte că sunt conştienţi de risc, de pericol, de inutilitate, sau chiar de consecinţele juridice ori economice, hai să nu le spunem grave, dar cel puţin periculoase şi dezonorante. Nu faceţi şmecherii, nu faceţi tranzacţii, dar mai există şi varianta ailaltă. Mai bine v-aţi ocupa să fiţi foarte vigilenţi cu propria dumneavoastră persoană , să nu fiţi păcăliţi, să nu fiţi manipulaţi.
Pe ideea că vă băgaţi în cine ştie ce învârteală, între ghilimele şi vă iese un mic câştig, este suficient de gravă, cum spuneam adineaori, iar toţi cei care vin acum să vă propună tot felulde avantaje, afaceri şi câştiguri, s-ar putea ca până la un punct să fie bine intenţionaţi. Nici ei să nu ştie foarte exact cum se vor termina o serie de metode de a câştiga mai rapid, mai fără muncă, sau mai pe lângă lege.Dacă ei sunt ignoranţi sai inconştienţi nu vă lăsaţi duşi de na sau păcăliţi sau fascinaţi de felul în care aceştia până acum au reuşit să treacă ca gâsca prin apă , din punct de vedere financiar. Nu cred că este soluţia dumneavoastră. Lăsaţi-i pe alţii să-şi rişte obrazul, dumneavoastră rămâneţi departe de aceste oferte.
Niciuna pe acest context astral nu vă este favorabilă. 24 şi 25 noiembrie reprezintă un răstimp în care Luna va străbate Casa a VII-a, respectiv Berbecul şi va pune într-o ecuaţie stresantă relaţiile parteneriale şi conjzgale, dar va mai ridica destul de multe chestiuni legate de caă, gospodărie, familie şi părinţi. Cu tot felul de neputinţe, de interdicţii, de limitări, de sacrificii, de despărţiri de bani şi bunuri, de tăceri mocnite şi de sipărări care izbugnesc colateral de la fleacuri, care se învârt în jurul realităţii fără să rezolve nimic.

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...