fecioaraToate dialogurile sunt supuse stresului şi sunt marcate de abuz, în perioada cuprinsă între 18 şi 24 noiembrie atunci când este vorba de o fecioară. Lucrurile pot să fie spuse ironic tăios, sarcastic, dur, nemilos, acuzator, imperativ. Dar, la rândul lor, pot şi ei să primească nişte replica, care chiar dacă sunt spunse cu blândeţe, cu delicateţe, cu eleganţă au şi ele un strop de adevăr. Se impun câteva precizări, este cazul ca o serie de persoane născute în această zodie dacă s-au obişnuit să procedeze după principiul: eu spun verde-n faţă , eu nu ştiu să mint, eu nu ştiu să mă prefac.Ei, bine, este cazul să renunţe la această ipostază, aparent justiţiară, implecabilă şi admirabilă: “Vai, ce corect e el! Cum le spune el verde-n faţă”. Uneori poate să sugereze duritatea gratuită, alteori doar bădărănia sau în sfârşit lipsa alor resurse profesionale, mentale, sufleteşti, intelectuale sau sociale.
Doar ca să tot critici şi să ataci nu este suma unui comportament şi nu este norma eficientă a unui comportament în etape dificile. Şi etapa este dificilă pentru că Soarele intră în noaptea de 21 spre 22 noiembrie în Săgetător şi începe să le activeze, din punct de vedere karmic, multe lucruri. Pe arbore genealogic, pe tot felul de ipostaze care ţin de trecut, care au o motivaţie în copilărie, în educaţie, în moştenire, în lanţul genetic.
Soarele, cu cât înaintăm spre sfârşitul lunii noiembrie, va începe să primească raze dintre cele mai divergente şi nefericite, de la Lună Neagră şi Jupiter, de la Kiron şi Neptun.
Începe o perioadă stringentă pentru aceşti nativi şi ar trebui să se pregătească de pe acum sufleteşte. Dacă au dat-o cu oiştea-n gard din varii motive, din superficialitate, din lipsă de pregătire, din incompetenţă sau din suficienţă, atunci să nu se mire de ce pierd un contract, se rupe un contract, se strică o colaborare sau conflictul cu nişte parteneri într-o afacere care se derulează începe să o ia razna.
Sunt alte persoane care pot să fie buni meseriaşi, să fie foarte atenţi, să fie meticuloşi, şi totuşi relaţiile să se altereze. Trebuie să fie foarte atenţi să vadă de unde vine, dinspre ce natură umană vine reproşul, ce conţinut are şi ce importanţă.
Multe dintre detaliile aceste săptămâni ar trebui să fie legate, înnodate şi explicate prin trecut. Sunt şi oameni care nu uită, nu iartă, şi atunci ar putea să fie vorba de o răzbunare, de o revanşă în plan profesional, cineva care îi poartă sâmbetele şi îi administrează o lecţie usturătoare unei fecioare.
Vedeţi că din punct de vedere astral lucrurile sunt mai rele şi mai complicate decât pot eu în aceste câteva minute să vă sugerez, aşa încât ultima mea indicaţie astrologică ar fi să verificaţi şi să luaţi la puricat toate înţelegerile, negocierile, să reanalizaţi toate tipurile de comunicare şi de angajare, chiar dacă nu este vorba de o semnătură şi un document, ci este vorba doar de o înţelegere verbală.Multe dintre aceste lucruri pot să fi fost uitate, amânate, ignorate, de formate, trădate, sau insuficient rezolvate. Toate aceste detalii vor începe să se adune şi să se înmănuncheze într-un chip deranjant cu cât ne îndreptăm spre 1 decembrie.

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...