varsatorExistenţă furtunoasă, intensă, problematică. Numeroase chestiuni de stil şi metodă îi priveşte pe cei născuţi în vărsător. Stil de viaţă, stil de luptă, stil de a primi atacurile de la o serie de persoane care nu pot fi întroduse într-un tipar. Atacurile pot să vină de la tineri sau de la bătrâni, de la oameni mai puţin importanţi în economia vieţii lor de fiecare zi, dar şi de la oameni la care ţin, pe care îi preţuiesc, de care depinde funcţia, rangul şi deminitate lor, de la autorităţi.Sunt comentaţi, bârfiţi, atacaţi, criticaţi, subminaţi, sunt puşi în situaţii neplăcute, nu o dată. Ar fi bine să evite locurile publice, întrunirile, controversele, ba poate chiar şi petrecerile, unde din senin cineva să înceapă să facă o figură discordantă, numai de dragul de-al pune pe vărsător într-o stare imposibilă sau chiar dorind să-l vadă pe acesta cum explodează. Şi să-şi spună în sinea lui, în barbă, sau să spună de faţă cu încă doi, trei acoliţi „ Hai să vedem cu explodează ăsta, să-l punem pe jeratec!”
Nu contribuiţi prin indulgentă prin a le da satisfacţie şi prilejul să vă atace în mod gratuit. Soarele intră pe 22 noiembrie, în Casa a XI a a prietenilor şi începe să fie un aliat care reuşeşte uneori să compenseze negativismul cu care se confruntă aceşti nativi ce vine dinspre Casa aXa. În măsura în care au parte de atacuri, au parte şi de apărare şi în apărarea lor pot să vină figuri solare, oameni importanţi, autorităţi într-un domeniu, oameni care trec drept modele umane sau care pot să aducă ordinea, liniştea, normalitatea, firescul într-un conflict, într-o ipostază, nu într-o relaţie de muncă.
Au de partea lor o serie de instanţe, instituţii sau reprezentaţi ai unor instituţii care pot să le pledeze cauza, acre pot să intervină într-un chip eficient, direct, rapid, astfel încât situaţiile neplăcute să fie risipite.Se pot apropia de o serie de persoane strălucitoare, pot să facă scurte deplasări în străinătate sau călătorii la capătul cărora să se întoarcă bucuroşi şi îmbogăţiţi de o cunoştinţă care să aducă un element important, o greutate specifică în viaţa lor de fiecare zi, care să le deschidă drum în viaţă dacă sunt tineri, care să reprezinte un model, care să reprezinte un sprijin sau un noroc nesperat.
Marte în Capricorn este un factor de care trebuie să ţină seama, accentuează toate stările organice, dureroase, acute, cu sau fără inflamaţie, sistemul osos este pus la încercare. Toate durerile uitate sau tratate acum se reactivează şi pe unii îi ţine la pat, pe alţii îi obligă să ia act de modificarea profundă a stării de sănătate şi să procedeze în consecinţă.
Analize, tratament, terapii şi medicamente.

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...