Leu

leuSăptămâna cuprinsă între 18 şi 24 noiembrie începe cu un Marte intrat de câteva ore în zodiac capricornului şi implicit în Casa a VI a. ceea ce pentru nativii din leu nu este deloc confortabil, apropiindu-se la sfărlitul răstimpului pe care îl analizăm de puton nu am niciun motiv de încântare , poate să aducă limitare la locul de muncă, nu neapărat sancţiuni, cât situaţii limită. Poate fi vorba de disponibilizare, de pensionare sau de restructurare, o revizuire , dar întotdeauna în pagubă, în pierdere, în stres şi aducătoare de grije. Trebuie să fie considerată această combinaţie nu doar pentru perioada pe care o analizăm, ci în ansamblu şi în ultima parte a lunii noiembrie cât şi în primele zile ale lunii decembrie.
Deocamdată ceea ce este mai rău sau mai grav, mai periculos încă nu s-a produs, îndemn spre prudenţă, eficienţă, tact, măsură, răbdare, atenţie, atenţie sporită, ochii în patru şi urechiile ciulite. Nu lipsiţi, nu chiuliţi, nu daţi vina pe nimeni, asumati-vă toate problemele de serviciu co foarte multă asiduitate, cu resposabilitate, nu lăsaţi loc de vinovăţie, de eroare, nu este momentul să călcaţi strîmb, să greşiţi, să fiţi nonşalanţi pentru că în aceste momente nu vă iartă nimeni şi nimic nu se uită, totul se contabilizează. Nu vă puneţi rău cu nimeni, nu încercaţi să faceţi acum dreptate la locul de muncă sau curăţenie morală într-un loc în care sunt destul de multe lucruri care stau să se prăbuşească tocmai datorită lipsei de echilibru moral, de conştiinţă sau chiar de dreptate dacă ne gândim la aspectul juridic.
Lăsaţi-i pe alţii să facă dacă le dă mâna, că au putere sau dacă sunt determinaţi din punct de vedere astral. Intrat în noapte de 21 spre 22 noiembrie, în Săgetător, Soarele poate să fie un aliat al cello care s-au născut în zodia Leului. Va începe chiar din primele momente să facă o relaţie bună cu Uranus.
Cel mai bun aspect va fi însă după 24 noiembrie, când se va realize un trigon interesant pentru toţi cei care sunt predispuşi în aceste momente sau chiar sunt mânaţi din interior de o forţă mai puternică, irepresibilă, decât o forţă din afară, şi-anume forţa propriei conştiinţe de a se lepăda de o serie de idei, de a se îndepărta de nişte oameni, de a pune la locul lor nişte opţiuni, poate chiar pe raftul de jos cu vina asumată.Dorinţa de reflexive aupra propriei existenţe, dorinţa de a cântări foarte exact ceea ce este bun şi rău în existenţa unui leu se poate pune cu destul de multe beneficii în această perioadă. Dealtfel, zilele de 23 şi 24 noiembrie o să fie pentru aceştia prilej de răsturnare de opinie. De crez, de sentiment, de interes.
Uneori pot să facă stânga-mprejur şi să se delimiteze de oameni, grupuri şi idei pe care le-au slujit, le-au simpatizat şi la care au aderat, alteori, dimpotrivă, după ce s-au desprins de nişte structuri şi grupuri umane, să se apropie de altele. Este vorba şi de vârstă, cu siguranţă, însă, tot ceea ce fac lei în această perioadă este motivat de o profundă nemulţumire interioară, de un acut simţ al nedreptăţii, al unei proastei administrări a propriei personae.
Pot mult şi fac puţin, sunt în star să primească însărcinări deosebite şi cei din jur oferă firmituri şi fleacuri. Este firesc să se revolte., este firesc să dorească să-şi croiască viaţa altfel, este firesc să analizeze şi să cântărească fără emoţii şi fără influenţe din afară ceea ce se petrece în jurul lor.

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...