pestiVorbeam săptămâna trecută despre extraordinara armonie a unora dintre planetele din Scorpion cu cele din zodia Peştilor. La ceea ce am spus atunci mai trebuie adăugat un minunat aspect care se crează între planeta Venus care intră în Scorpion în dimineaţa zilei de 22 noiembrie şi chiar din acea zi face un trigon regal cu neptun. Prima mare întâlnire dintr-o serie de alte câteva care se vor mai produce între Venus şi Neptun.
Acum deschide calea unor situaţii dintre cele mai subtile şi fericite, un soi de noroc în mijlocul răului, un soi de şansă în mijlocul pericolului, un soi de salvare într-un moment lipsit de perspectivă. La toată acastă combinaţie mai intervine şi trigonul dintre Saturn şi Kiron şi putem spune că sfârşitul săptămânii viitoare este complicat, dar într-un fel fabulos, poematic, într-un fel sublim şi poate chiar abstract. Pentru că se petrece la nivelul gândirii, al conştiinţei şi nu al oricărei conştiinţe.La nivelul conştiinţei elevate , al proceselor mentale şi al conceptelor superioare, care se nasc uneori chiar şi pentru cei tineri, am zice, din senin, deşi seninul acesta este doar o aparenţă, el are o motivaţie personală în educaţie, instrucţie, în karmă, în destin asumat, dar mai are şi o explicaţie în felul în care unele persoane înţeleg şi doresc să rezoneze cu aceste influxuri exterioare.
Este un moment de graţie care vine pentru aceşti nativi, uneori cu o încărcătură atât de mare, încât pe cei slabi îi turteşte, îi copleşeşte, Vor fi atât de fericiţi de ceva ce li se întâmplă sau de ceva ce au văzut, au intuit, au trăit, au simţit, încât nici nu mai pot să comunice celor din jur, le este teamă că vor fi prost înţeleşi, că vor fi ridiculizaţi, aşa încât se bucură singuri, în tăcere, de marile lor intuiţii şi descoperiri.Multe dintre aceste taine pot să fie revelate prin lectură, altele prin pregătire specială, psihologică şi meditaţie, alţii prin extaz mistic sau revelaţie divină. Acest moment de graţie, chiar dacă este cam elitist, chiar dacă este restrictiv sau prohibitiv pentru că presupune aplicarea acestei vibraţii astrale pe o substanţă umană aptă să primească întregul conţinut şă întrega bogăţie de semnificaţii, reprezintă totuşi o şansă pentru cei născuţi în zodia Peştilor.
Săptămâna viitoare rămâne în continuare esenţială pentru vocaţie, studiu, destin, dezvăşuire, lămurilre de sine, limpezire, decizie, , spălare în apele uriaşe, cosmice, încărcare a bateriilor cu incredibile energii dintre cele mai subtile , care la un moment dat se vor materializa. Nu săptămâna asta, poate nici în lunile următioare, ci de-acum încolo, în ce 14 ani care îl privesc pe Neptun şi îl transformă într-un responsabil de destin pentrui aceşti nativi.

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...