Rac

racPentru unii dintre cei care s-au născut în zodia racului, trecerea Soarelui în zodia săgetătorului şi implicit intrarea acestui astru în Casa a VI-a a sănătăţii poate să ridice probleme legate de sănătate şi mai ales cu o componentă juridică. Poate fi vorba des obţinerea unor aprobări, de efortul de a se finaliza un dosar, în vederea unei operaţii, unei plecări în străinătate, unui tratament sau o decizie la nivelul unei comisii mixte, o comisie complexă care să dea un verdict cu privire la o decizie medicală, la o conduită chirurghicală, la un protocol de orice natură cu privire la starea unui pacient.
Poate să fie vorba, la un moment dat, şi de implcarea celor in familie care la rândul lor să fie puşi în situaţia de a analiza şi de a-şi da acordul cu privire la felul în care trebuie să se desfăşoare o operaţie, să-şi asume riscurile şi să intre în posesia unor detalii medicale care nu întotdeauna sunt dintre cele mai fericite. Dacă ne îndepărtăm de chestiunea sănătăţii, atunci ar trebui să-i avertizăm pe aceeaşi nativi că aceeaşi postură astrală mai poate să declanşeze tot felul de situaţii care privesc regimul muncii, o îndepărtare dintr-un loc de muncă, o restricţionare, o revizuire a unui statut.Această tulburare a apelor legată de regiul muncii nu este obligatoriu să se petreacă pe 22 noiembrie, ci se pun premizele ca de acum încolo, timp de patru săptămâni să se producă o serie de ipostaze care seamănă cu abuzul, cu nedreptatea sau cu un complot pus la cale de o persoană, ori de mai multe, în vederea limitării câmpului de acţiune al unui rival sau de îndepărtare, chiar, din funcţie a unei persoane care brusc a devenit indezirabilă.
Aspectul capătă o componentă juridică, dacă se complică cu un conflict deschis, cu cerei, reclamaţii, anchete şi depoziţii, despre acest lucru vom mai avea timp să vorbim.
Planeta Venus intră în Casa aVa şi le dă acestor nativi, alături de celelalte planete care tranzitează acest semn zodiacal, multă inspiraţie, sensibilitate şi poate chiar un exces de zel cu privire la tot ceea ce înseamnă încărcătura afectivă, amintiri, trăiri, interiorizate şi exteriorizate în această saptămână, într-un chip intens. Poate nu întotdeauna aducători de fericire sau de calm, dar care poate să aibă şi o explicaţie karmică.Se petrec două aspecte foarte interesante, putem să le denumim şi importante. Mai întâi este vorba despre un trigon regal la grad perfect între Saturn şi Kiron. Apoi, în ziua de 22 noiembrie se petrece chiar un dublu trigon regal, tot la grad fix, prin intraraea planetei Venus în Scorpion care face trigon cu Neptun.
Astfel, între Casa aVa şi a IXa se stabilesc nişte raporturi armonioase, profunde, subtile, benefice pentru toţi cei care au educaţie, instrucţie şi evoluţie într-un plan cultural, artistic, într-un plan ideologic, ideatic, într-un plan spiritual.Sunt foarte bune toate aceste sublimări ale unor trăiri interioare, dacă au stil, metodă sau chiar au o disciplină, o meserie, o pregătire şi-o experienţă în acest domeniu.
Există multă disponibilitate pentru aceşti nativi şi multă dorinţă de a depăşi contingentul şi de a se cufunda în lucrurile frumoase, fie măcar şi pentru a uita, un ceas, o seară, o noapte, o zi de mizeria cotidiană existenţială.

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...