taurComplicate şi-ncurcate sunt căile Tale, Doamne, pot să ofteze, să exclame ori să suspine cei născuţi în zodia Taurului. Au perfectă dreptate. Soarele părăseşte Casa a VII-a şi respectiv zodia Scorpionului în noaptea dinspre 21 spre 22 noiembrie şi intră-n Casa a VIII-a, a banilor. Vom reveni asupra acestei poziţii.
Dar, la numai patru ore distanţă, în locul Soarelui intră planeta Venus, sigur, nu cu aceeaşi greutate, cu acelaşi impact şi cu aceeaşi forţă, dar vine să dea o serie de elemente care nouă ne indică slăbiciune, vulnerabilitate, concesie şi cedare în faţa unei oferte aparent bune, interesante sau fructuoase, dar poate să mai fie vorba şi de o slăbiciune personală, să fie uşor, nu neapărat de păcălit, cât de forţat. Unii, dacă sunt într-o situaţie neclară şi li se aduce la cunoştinţă şi o ipostază nefavorabilă lor, cedează, fac tot felul de compromisuri, acceptă tot felul de lucruri tulburi, în ideea în care acest mic pact de moment le poate ajuta lor sau le poate permite sp depăşească o etapă neagră. Nu vreau să anticipez prea mult, deşi aspectul este foarte frumos, aş spune stufos ca bogăţie de semnificaţii şi implicaţii, nu le putem analiza pe toate.
Atragem doar atenţia ca această combinaţie poate să conducă din punct de vedere relaţional, la cele mai nefaste consecinţe asocieri nefericite, implicări şi ataşamente dintre cele mai stranii, reiau ideea, nu pe fondul prostiei, dezinformării sau lipsei de experienţă, ci pe un fond labil sau justificat de însăşi petele negre din biografia cuiva. Este loc de gelozie, invidie, revoltă, revanşe şi tot felul de reacţii pe care o serie de persoane le pot avea ori de câte ori se găsesc faţă în faţă cu un nativ din zodia Taurului.
Nici acesta, la rândul lui, nu rămâne fără replică, şi în felul acesta, un pod de sentimente negative se crează, se construieşte şi se alimentează de la sine. Cel mai important aspect pe care trebuie să-l ia în calcul cei care s-au născut în zodia Taurului este componenta conjugală.
Al doilea aspect, depăşind relaţiile parteneriale, este păguboasa aociere cu oameni în vederea unui câştig sau în vederea unui litigiu. Ori în vederea exploatării sentimentelor şi conjuncturii care să le permită în felul acesta, să dizloce un personaj, nu neapărat important, să compromită pe cineva. Unele persoane se pot adresa unui Taur, în ideea că şi acela este nemulţumit de X sau Y şi iată, dacă suntem mai mulţi, îi dăm mai bine la cap.
Alteori se poate petrece şi ipostaza inversă, şi anume un taur să înceapă o ofensivă împotriva cuiva şi brusc să se trezească că are tot felul de susţinători care vin, îi şuşotesc la ureche, îl alimentează, îl irită, şi-n felul acesta îl mobilizeată. Aceia surâd fericiţi de felul în care reuşesc să scoată castanele din foc cu mâna altuia. Taurul, indiferent cum o dă în aceste momente, nu este bine plasat, iar din punct de vedere juridic şi procesual, ar trebui să se aştepte la cele mai neplăcute întorsături de situaţie, trădările fiind la tot pasul şi putând să survină de la oricine.

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...