Concurs Urania

Horoscop Urania va ofera un concurs lunar, mult asteptat de toti admiratori. Concursul se lanseaza de azi 10 ianuarie 2014, fiind unul lunar. Pentru detali si inscriere intrati aici: Concurs Horoscop Urania

Urania 2014

Horoscop Urania 2014 pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti.

chinezesc2014 … Numerologically , se reduce la șapte – numărul de gânditorul și solicitantul . Astrologic , se traduce în același fel . Gândire și caută , combinate , vor face parte din obiectivul dvs. în acest an . Dar cât de diferită pentru fiecare semn .
Unele pot fi explora liniște spațiul cibernetic în limitele propriei lor de origine . Alții pot ieși și despre , extinderea social orizonturile . În oricare dintre cazuri , o abilitate este accentuat mai presus de toate : de comunicare .
În timp ce ne gândim la comunicare strict ca schimbul de informații de vorbit, scris , sau limbajul corpului , uităm că , uneori, ne comunica , fără nici o expresie exterioară la toate , prin acțiuni și chiar gânduri .
Dacă obiectivele noastre sunt legate de dragoste , cariera orientate sau doar pentru imbunatatirea noi , de comunicare puternice și mai lin rămân esențiale în întreaga 2014 și în 2015 .Pentru Semnele de foc ( Berbec , Leu , Sagetator ) , 2014 prezintă un număr de surprize , care va tine pe degetele de la picioare . Prezența lui Uranus în Berbec înseamnă că ați putea fi zinged fiecare acum și, din nou , cu o revelație care te face să profund reflexiv .
Anului , ca urmare , urmează un model de back- și – mai departe de introspectiveness și acțiune . Un moment s-ar putea fi afară și despre , plin de mișcare și emoție . Altul , te atinge de bază cu persoanele pe care le iubesc pentru a obține ” combustibil creier ” pentru următorul mare proiect . Și apoi , de nicăieri … altceva vine de -a lungul care va tine si cei dragi vorbesc de ore ! Lucrurile pe care le învăța și împărtăși continua , astfel, pentru a îmbogăți viața în moduri imprevizibile .
2014 Horoscop
Semnele Pământ ( Taur , Fecioară , Capricorn ), an are un flux organic . În loc de vacarm de a arunca -te în situații dificile , arta de comunicare eficientă va crește în tine ca o sămânță în pământ . Deși stimulii exteriori au încă un efect , ideile au timp să gestate încet , tot mai aproape de propria lor acord .
Ca rezultat , puteți câștiga o aură de ” înțelepciune liniște . ” Chiar și atunci când vă simțiți ca izolarea -te din lumea exterioară , sunteți încă lăudat pentru conceptele de bine hrănite – vă aduce la masa atunci când sunteți gata . Poziția lui Pluto – un an in Capricorn percepe cuvintele și ideile tale cu o eficacitate natural, productiv … Indiferent de ce ai de oferit , va fi lucrul potrivit la momentul potrivit .
Pentru semne de aer ( Gemeni , Balanta , Varsator ) , comunicarea este mult mai constructiv . Vorbind și de a asculta deveni ca grinzi pe un zgârie-nori – acestea sunt componente ale unui obiectiv mai mare și mai important . Este posibil să nu fi de oprire pentru a mirosi trandafirii mult în acest an , dar va veti aminti cum trandafirii miros oricum !Între timp , veți fi câștigă satisfacția de a urmări obiectivele dvs. personale realizat încetul cu încetul . Viziunea ta asupra viitorului pe care încercați să creați vor ajuta inspira si pe altii cu propriile lor scopuri . S-ar putea fi încă ezitarea ocazional , dar mișcarea de ansamblu va fi înainte , propulsat de conexiunile pe care le face cu prietenii și străini deopotrivă .
Semne de apa ( Rac, Scorpion , Pesti ) au două planete benefice care au reședința în cadrul acestora . Jupiter este in Rac , la începutul anului , și Neptun este poziționat în confortabil Pesti . Pune-le împreună , și ei vraja o abundență de expresie . Atât de mult de spus , atât de mult să aud , atât de mult să facă , și atât de puțin timp să o facă în ! Cu fiecare cuvânt da , veți primi la fel de mult în schimb .
Spre deosebire de semnele de foc sau Pământ , nu poate fi prea mult timp la ” proces ” această informație . Înapoi și mai departe se merge , dar nu pare a fi nu e niciodată suficient timp pentru a lăsa să se scufunde în ! Partea bună este că, cu atât de mult se întâmplă , puteți câștiga mai multe cunoștințe , chiar dacă nu simt ca ceva sa schimbat ! Te câștigă abilitatea de a gândi pe picioarele tale și să acționeze cu înțelepciune , chiar în timp ce vă aflați în mișcare continuă .
Deci, dacă le-ați luat pentru a acordat , înainte de acest an , comunicare va deveni cheia pentru a debloca ușile ai fi crezut că au fost sigilate pentru totdeauna !

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Concurs Horoscop Urania...

Horoscop Urania va ofera un concurs lunar, mult ...

Horoscop Urania Taur...

, poate să reprezinte începutul unor disensiuni în ...

Horoscop Urania Rac...

Pentru cei care s-au născut în zodia Racului ...

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 14-20 iulie 2013 Nu este foarte ...

Horoscop Urania Berbec...

Horoscop Urania Berbec 3-9 noiembrie 2013