chinezesc2014 … Numerologically , se reduce la șapte – numărul de gânditorul și solicitantul . Astrologic , se traduce în același fel . Gândire și caută , combinate , vor face parte din obiectivul dvs. în acest an . Dar cât de diferită pentru fiecare semn .
Unele pot fi explora liniște spațiul cibernetic în limitele propriei lor de origine . Alții pot ieși și despre , extinderea social orizonturile . În oricare dintre cazuri , o abilitate este accentuat mai presus de toate : de comunicare .
În timp ce ne gândim la comunicare strict ca schimbul de informații de vorbit, scris , sau limbajul corpului , uităm că , uneori, ne comunica , fără nici o expresie exterioară la toate , prin acțiuni și chiar gânduri .
Dacă obiectivele noastre sunt legate de dragoste , cariera orientate sau doar pentru imbunatatirea noi , de comunicare puternice și mai lin rămân esențiale în întreaga 2014 și în 2015 .Pentru Semnele de foc ( Berbec , Leu , Sagetator ) , 2014 prezintă un număr de surprize , care va tine pe degetele de la picioare . Prezența lui Uranus în Berbec înseamnă că ați putea fi zinged fiecare acum și, din nou , cu o revelație care te face să profund reflexiv .
Anului , ca urmare , urmează un model de back- și – mai departe de introspectiveness și acțiune . Un moment s-ar putea fi afară și despre , plin de mișcare și emoție . Altul , te atinge de bază cu persoanele pe care le iubesc pentru a obține ” combustibil creier ” pentru următorul mare proiect . Și apoi , de nicăieri … altceva vine de -a lungul care va tine si cei dragi vorbesc de ore ! Lucrurile pe care le învăța și împărtăși continua , astfel, pentru a îmbogăți viața în moduri imprevizibile .
2014 Horoscop
Semnele Pământ ( Taur , Fecioară , Capricorn ), an are un flux organic . În loc de vacarm de a arunca -te în situații dificile , arta de comunicare eficientă va crește în tine ca o sămânță în pământ . Deși stimulii exteriori au încă un efect , ideile au timp să gestate încet , tot mai aproape de propria lor acord .
Ca rezultat , puteți câștiga o aură de ” înțelepciune liniște . ” Chiar și atunci când vă simțiți ca izolarea -te din lumea exterioară , sunteți încă lăudat pentru conceptele de bine hrănite – vă aduce la masa atunci când sunteți gata . Poziția lui Pluto – un an in Capricorn percepe cuvintele și ideile tale cu o eficacitate natural, productiv … Indiferent de ce ai de oferit , va fi lucrul potrivit la momentul potrivit .
Pentru semne de aer ( Gemeni , Balanta , Varsator ) , comunicarea este mult mai constructiv . Vorbind și de a asculta deveni ca grinzi pe un zgârie-nori – acestea sunt componente ale unui obiectiv mai mare și mai important . Este posibil să nu fi de oprire pentru a mirosi trandafirii mult în acest an , dar va veti aminti cum trandafirii miros oricum !Între timp , veți fi câștigă satisfacția de a urmări obiectivele dvs. personale realizat încetul cu încetul . Viziunea ta asupra viitorului pe care încercați să creați vor ajuta inspira si pe altii cu propriile lor scopuri . S-ar putea fi încă ezitarea ocazional , dar mișcarea de ansamblu va fi înainte , propulsat de conexiunile pe care le face cu prietenii și străini deopotrivă .
Semne de apa ( Rac, Scorpion , Pesti ) au două planete benefice care au reședința în cadrul acestora . Jupiter este in Rac , la începutul anului , și Neptun este poziționat în confortabil Pesti . Pune-le împreună , și ei vraja o abundență de expresie . Atât de mult de spus , atât de mult să aud , atât de mult să facă , și atât de puțin timp să o facă în ! Cu fiecare cuvânt da , veți primi la fel de mult în schimb .
Spre deosebire de semnele de foc sau Pământ , nu poate fi prea mult timp la ” proces ” această informație . Înapoi și mai departe se merge , dar nu pare a fi nu e niciodată suficient timp pentru a lăsa să se scufunde în ! Partea bună este că, cu atât de mult se întâmplă , puteți câștiga mai multe cunoștințe , chiar dacă nu simt ca ceva sa schimbat ! Te câștigă abilitatea de a gândi pe picioarele tale și să acționeze cu înțelepciune , chiar în timp ce vă aflați în mișcare continuă .
Deci, dacă le-ați luat pentru a acordat , înainte de acest an , comunicare va deveni cheia pentru a debloca ușile ai fi crezut că au fost sigilate pentru totdeauna !

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...