zodiacHoroscop Urania 2015
Anul 2015 va fi un an bun de ansamblu. Nu trebuie doar să se uite la probleme de interes pentru toți ca recesiunea, dar putem spune, de asemenea, că după 2014 a fost plin de schimbari pare ca acum arata ca lucrurile merg mai bine.
În termeni generali corespunzătoare toate semnele zodiacale împreună, putem spune că 2015 va fi plin de oportunități și proiecte de succes.
În acest an plin de lucruri bune pentru toată lumea, mai va aduce mult pozitivism, astfel fiecare semn va fi influențată de o energie care poate să le facă sta de exemplu semne de foc (Berbec, Leu și Săgetător) exceleaza la locul de muncă, Air (Gemeni, Balanta si Varsator), face acest lucru în dragoste si relatii, și că sănătatea este excelent pentru semne Pământ (Taur, Fecioara si Capricorn) și apă (Rac, Scorpion si Pesti) –
Aș adăuga că Venus și Marte va marca o parte din 2015 semne astfel două particulare, Taur și Berbec, care sunt conduse de aceste planete ar putea avea un an, respectiv mare în toate aspectele (mai târziu vom vedea în detaliu).
Semne de foc (Berbec, Leu și Săgetător)
Acesta va fi parte a anului semnele de foc, pentru că ei vor simți suficient de puternice pentru tot. Putem spune că va fi un 2015 plin de oportunitati si mai presus de toate în dragoste și aveți de gând să simți că ești un obiect al dorintei.
Pe de altă parte, independența economică este deosebit de important pentru aceste semne în întreaga 2015 și, probabil, estaréis excelentă pentru orice ocazie job care va prezenta. Nu vă faceți griji că veți avea mai multe.
Semne de aer (Gemeni, Balanta si Varsator)
2015 va fi un an de schimbare la nivel emotional pentru cei orientativă a aerului. Putem spune că va fi un an în care astfel de modificări au de a face cu terenul de muncă sau de locuințe. Poate vă schimbați casa ta, fără a fi în planurile tale.
Pe de altă parte, trebuie să spun că noul 2015 va fi un timp de iubire și mai ales pentru anul lung si relatii de durata. Poți să cunoască dragostea de a ta.
Semne Pământ (Taur, Fecioara si Capricorn)
Semne Pământ, în special Fecioara, va avea un 2015 marcat de surpriză neașteptată ocazional în special în domenii de activitate. De asemenea, este mai bine să aibă idei clare în materie de dragoste, deoarece poti că aveți ciudat dezamăgirea.
Sănătate va fi bun pentru aceste semne, dar este important să se ferească și în special în domenii precum vederea și auzul.
Semne de apă (Rac, Scorpion si Pesti)
2015 va fi din nou un an de schimbări majore pentru semnele de apa. Vei vrea să te elibereze de o sarcină care mult timp în urmă că sunteți arrasatrando de aceea este recomandat să vă fie pozitiv și cred că nimic rau se va întâmpla cu tine mult la risc.
ATENȚIE muncă și nu dacă ai se imbarca acum timp de noi proiecte care pot avea nimic de-a face cu cariera sau experienta ta.

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...