leuHoroscop Urania Leu 2015
Leul este un semn de foc și acest lucru dă un caracter foarte determinat, încrezător și mai presus de toate în condiții de siguranță. Pentru 2015 acest semn este apoi prezentat ca un an important.
În timpul 2014 probabil că avea, mai mult decât este necesar pentru a face multe din lucrurile pe care alții au solicitat și următoarele ta natură vine timpul când te dedica.
2015 este un an pentru Leu prezice că acesta este un moment bun pentru a lua decizii majore de viață Fie că este vorba cumpara o casa, se căsătoresc sau de a începe o familie. Acesta este momentul să se concentreze pe tine și de a afla ce Feliza termen lung s-ar putea face.

Elefant.ro - Premium

În acest an concentrarea trebuie să se concentreze asupra unui singur lucru: te. Bine fi ceva “egoist”, în acest an, pentru că este timpul să caute eficacitatea t u proprii fericire, ai merita!
Dragoste și familia vor fi obiectivul principal al acestui an, previziunile de Leo 2015 și în materie de dragoste, au de a face cu faptul că acum nu este atât de mult de a face conexiuni noi și aprofundarea existent.
Dacă ești singur, este posibil ca o floare de prietenie în ceva mai mult sau termina cu un apel special pentru întâlnirile ocazionali. Dacă sunteți deja intr-o relatie, te simti atras mai aproape de partenerul tau.
Dacă aveți în vedere schimbări majore în stilul de viață, analiza sănătate Zodiac Leu avertizează 2015 va fi pregătit fizic și mental pentru ei. Oricum, este un an în care trebuie să ai grija ce mananci si sa stabileasca o rutină bun.
De îngrijire a sănătății mintale este la fel de importantă ca și sănătatea fizică în acest an și poate doriți să ia în considerare practica yoga sau meditație pentru a ajuta la eliminarea stresului.
2015 va fi un an foarte personal pentru zodia Leu si munca, deoarece acestea decid că este parte ceva MNAs acest an.
Vei fi mai puțin probabil să-și asume proiecte suplimentare în acest an, ai de gând să se concentreze în schimb pe viața ta personală.
O schimbare mare ca aceasta înseamnă că puteți face economie dumneavoastră este afectată ca doresc sa acorde prioritate sigur piardă proiecte personale pe care ar fi putut condus pentru a face bani.
Elefant.ro - Premium

berbectaurgemeniracleufecioarabalantascorpionsagetatorcapricornvarsatorpesti

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...