balantaHoroscop Urania Balanta 22-28 noiembrie 2014
Săptămâna viitoare se conturează dinamică, pozitivă şi provocatoare pentru nativii aparţinând acestei zodii prin impactul pe care îl vor avea planete din Săgetător asupra casei a III-a a cerului lor astral.Pot face scurte călătorii, pot învăţa repede şi bine, pot face progrese şcolare, pot susţine examene şi verificări cu multă siguranţă de sine (este adevărat că mai au şi noroc!), pot fi convingători într-o argumentaţie şi, în general, vor arăta latura lor simpatică, plăcută.
Scapă de tranzitul lui Mercur prin Scorpion în casa banilor, ceea ce este un dublu aspect pozitiv: mai întâi, că nu se mai ţin scai de ei o serie de pericole – să piardă bani, să-şi uite portofelul, să fie furaţi – şi în al doilea rând le mai temperează unor tentaţia de a recurge la „artificii” financiare, ceea ce reprezenta un alt tip de pericol potenţial.
În zilele de 27 şi 28, cei care desfăşoară activităţi cu o componentă creativă, inovativă sunt avantajaţi, pentru că vor fi în mare formă mentală. În schimb, unii îşi vor cam surprinde perechea prin afirmaţii şi comportament mai puţin ortodoxe.
Nu toate vor fi înţelese ca atare sau vor fi gustate. Luna Neagră va intra în casa a XII-a. Pentru moment ea nu creează efecte vizibile; dar, de-a lungul timpului, până la vară, aceasta va scoate la iveală o chestiune de sănătate, va acutiza o suferinţă sau o va complica şi va arunca raze ostile unei bune funcţionări sufleteşti, amărând şi împovărând deseori mintea cu gânduri inutile sau toxice.
Sursa:Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...