balantaHoroscop Urania Balanta 23-29 ianuarie 2016
O strângere de inimă pot resimți cei care s-au născut în zodia Balanței în preajma zilei de 23 ianuarie. Motivele care provoacă această stare de neliniște și neîmpăcare cu sine, dar și cu ceilalți, provine de la felul în care decurg lucrurile în privința funcției, rangului sau autorității pe care ei trebuie să le exercite, ori pe direcția stabilirii unor acorduri și înțelegeri care degenerează în opusul lor, îndreptându-se, în mod constant, spre dezacorduri, ieșiri temperamentele – de o parte și de alta!- sau spre „situații fără ieșire”.
Multe dintre aspectele legate de muncă, imagine, demnitate, etc., sunt vulnerabilizate de amalgamul de conflicte, cuvinte și atitudini, pe care au tendința să le ia în nume personal, ca un atac concertat împotriva lor.Între 24 și 25 ianuarie, faza de Lună Plină în Leu se va așeza pe casa relațiilor afective, a relațiilor cu copiii, a creativității sau a relațiilor cu persoane apropiate lor prin idei și principii de viață comune. Cei tineri vor face experiența celebrului „coup de foudre”.
Alții se vor lăsa seduși de tentațiile aventurilor de tot felul, a unui mod extravagant de a trăi și simți ori al curiozității de ordin sexual. Cei maturi sau neinteresați, în actuala etapă de viață, de „prostiile tinereții” vor asista cum relațiile lor sociale se vor spulbera. Poate că, prietenii Balanțelor, trecând prin momente grele, îi vor abandona, orientându-se spre relații mai avantajoase.
Între 26 și 28 ianuarie, nativii se pot dedica problemelor de sănătate: analize, expertize medicale, tratamente, terapii. Motivul acestor preocupări este provocat de îndoiala bolnavilor că nu urmează cel mai indicat tratament sau de nemulțumirea pacienților că nu li s-a pus diagnosticul corect. De aici și dorința lor de a verifica rezultatele unor analize.
Pe 29 ianuarie, Luna îi va face sensibili, irascibili, nehotărâți, instabili în decizii sau dorințe, bănuitori și supărăcioși.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...