balantaHoroscop Urania Balanta 23-29 mai 2015
Decelăm în tranzitele săptămânii viitoare, pentru Balanțe, o notă dominantă de responsabilitate dar și obligativitatea de a rezolva destul de repede o serie de chestiuni care s-au ivit de curând ori care trenează de luni, poate chiar de un an-doi.Partea bună a acestei perioade este dată de poziția celor trei planete personale aflate în tranzit prin casa a IX-a, care determină o serie de atitudini și hotărâri motivate de conștiință, luate cu luciditate și spirit practic. Intuiția lor este într-o formă destul de bună precum și determinarea de a se impune acolo unde ei au convingerea bazată pe argumente reale că au dreptate.
Bună este această fază pentru comunicare, mai ales că ea nuanțează într-un chip spectaculos fie tendința de a renunța sau amâna o discuție lămuritoare provenind dinspre casa a III-a, fie reacțiile intempestive, cu tentă conflictuală ce provin de la natura intrinsecă a aceleiași case.
Poziția planetei Venus în casa a X-a este mult atenuată de cuadratura pe care o face cu Uranus și care face dificilă, dacă nu cumva ireconciliabilă, orice tentativă de a reabilita un parteneriat alterat de conflicte, neîncredere, evenimente anterioare al căror ecou nu s-a mistuit și care lasă loc pentru reînceperea unui nou conflict, ipostază valabilă pentru relațiile complicate între soți sau asociați sau care lasă loc unui eveniment nescontat în relațiile cu justiția. Orgoliul s-a putea să-i împiedice să ceară ajutor unor persoane importante sau cu funcție (23-25 mai). Probleme minore de sănătate se reflectă asupra regimului alimentar și al psihicului ca o consecință firească a stresului în care trăiesc.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...