balantaHoroscop Urania Balanta 25-1 mai 2015
Acești nativi încep perioada pe care o analizăm (25 aprilie – 1 mai a.c.) cu o Lună puternică în casa a X-a (25 aprilie) ceea ce le poarte da fiori legați de un aspect al vieții lor publice sau profesionale și o sfârșesc între 30 aprilie seara și 2 mai, cu Luna în tranzitul prin chiar semnul lor zodiacal, ceea ce le va da disponibilități astrale spre dialog, de atenuare a conflictelor, de echilibrare personală, de împăcare cu o situație dată, de întoarcere la gânduri mai bune în ceea ce privește rolul lor într-un conflict (sau proces) aflat în plină desfășurare.În acest răstimp, cu spiritul temperat și mai obiectivi, ei pot reevalua situația în vederea elaborării unei tactici de reacție într-un conflict sau adaptării la noutățile care reconfigurează o ipostază conflictuală și vulnerabilă ce vine dinspre căsătorie (divorț), parteneriat (separare sau conflict de interese), relații noi contractuale, evoluția unui proces etc.
Săptămâna le mai aduce posibilitatea de a se întâlni sau de a stabili relații sociale utile cu persoane cu rang, funcție sau demnitate publică, care le pot apăra interesele, îi pot ajuta cu onestitate sau îi pot proteja. În varianta minimală, poate fi vorba de posibilitatea de a se afla în apropierea unor persoane cunoscute, ceea ce îl flatează și bucură.
Răstimpul cuprins între 28 și 30 aprilie seara este de natură să răscolească niște suferințe fizice legate de funcționarea aparatului digestiv, a vezicii biliare, a funcțiilor hepatice. Cei care au deja o sensibilitatea instalată, pot trece printr-o criză de apendicită. Atenție chiar și la semnele discrete ce pot anunța o evoluție atipică spre o situație alarmantă.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...