balantaHoroscop Urania Balanta 27-2 ianuarie 2015
Pe harta cerului săptămânii viitoare, cei care s-au născut în semnul Balanţei au un marcaj puternic legat de casă, familia din care provin, patrimoniu şi gospodărie. Aspectul nu e nou, dimpotrivă, el s-a instalat mai demult, de când Pluton a intrat în casa a IV-a a cerului naşterii lor.Doar că, acum,locul s-a încărcat cu vibraţia celor trei planetele aflate în tranzit (Soare, Mercur, Venus); tendinţa generală este de a face faţă încercărilor sau lipsurilor materiale, de a rezista la presiunile morale ale celor din familie care le cer, le pretind sau le reproşează, tot felul de lucruri mai mult sau mai puţin justificate.
Între după-amiaza zilei de 28 decembrie şi ulterior, pe 28 şi 29 nu sunt excluse, în logica realităţii fiecărui nativ, să se nască certuri şi dispute cu motivaţie materială, în principal, între familia din care Balanţele provin şi rudele cu care acestea s-au căptuşit prin căsătorie (socrii, cuscrii, cumnaţi).
Motivul poate fi un drept al cuiva din familie pe care acela tocmai acum se găseşte să-l revendice. Dar, de la cele materiale la cele morale sau sentimentale. nu mai e decât un pas. Aşa încât, să nu se mire unii de ce vor afla prin viu grai şi cam ce părere au aceia despre el. Nu una măgulitoare.
Nativii tineri, mai ales bărbaţii sunt dedicaţi aventurilor. Pe 2 şi 3 ianuarie îi cheamă cu glas de sirenă toate femeile. Zbuciumată relaţia cu prietenii sau cel puţin ciudată, neconvenţională.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...