balantaHoroscop Urania Balanta 28-3 aprilie 2015
Săptămâna viitoare le aduce nativilor din Balanţă o Venus puternică, în domiciliu, pe care beneficiilor materiale provenind din relaţiile cu alţii sau cu instituţiile dar şi un Marte, din 31 martie, în aceiaşi casă mai determinant, mai periculos, mai dificil de acceptat sau gestionat în efectele lui.Acest Marte poate provoca, de-a lungul lunii aprilie, conflicte, certuri între persoane, dezbateri ale nativilor cu unele instituţii pe chestiuni de procedură sau metodă. O uriaşă cramponare de toate aspectele materiale ale vieţii, mai ales în latura primirii unor bunuri sau foloase ca daruri, ajutoare, sponsorizări sau donaţii şi testamente se conturează pe harta nativilor, care se pot pierde cu firea şi care, pierzând noţiunea sau importanţa valorii bunului în cauză, pot ajunge la conflicte disproporţionate.
În principal, bătălia se dă pe fleacuri materiale sau este alimentată reacţii subiective de orgoliu şi ambiţie, ambele fiind păgubitoare: pierdere de timp, de energie, de imagine pentru nimic sau pentru prea puţin ca să merite „războiul”. Zilele de 3 şi 4 aprilie se conturează dinamice în relaţia cu alţii (soţul, partenerul de afaceri, de proiect, rivalul etc.). Certurile par a atinge cote maxime în funcţie de miza pusă în joc , de vârsta şi educaţia nativilor.
Aspect prost din punct de vedere procesual, cu turnuri nebănuite, cu lovituri de teatru, cu mărturii şi declaraţii (în cadru oficial sau particular) care inflamează relaţiile şubrede şi le duc la paroxism pe cele deja alterate. Intervenţie salutară, poste şi cu o conotaţie juridică, ori de morală şi dreptate, datorată unei persoane cu statut oficial din apropierea nativului.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...