horoscop balantaHoroscop Urania Balanta 28-3 februarie 2017
Între 28 și 29 ianuarie după-amiaza, Balanțele se pot confrunta cu surprize în plan afectiv. Unii pot cunoaște o persoană interesantă care să-i fascineze și, fără să mai țină cont de implicările și responsabilități personale, să cadă în plasa unei povești de dragoste care, măcar la început, se va derula „ca-n filme”.
Unele surprize în plan afectiv pot determina supărare sau pot provoca o despărțire. Aspect excelent însă pentru persoanele care desfășoară activități artistice, creative și care pot debuta strălucit, pot primi un premiu, se pot afirma prin intermediul unei performanțe artistice etc.
Pe 28 ianuarie, Marte va intra în casa a VII-a și, de acolo, până pe 10 martie, va pune pe jar multe relații parteneriale. Aspectul este profund conflictual pentru acești nativi care, în prezent, au un Jupiter în domiciliu care se va afla în opoziție cu Marte. Principalul aspect vizat este cel procesual sau, în general, cel juridic.Între 29 ianuarie (după ora 18:11′) și 31 ianuarie, relații ameliorate (pe fondul unor conflicte și nemulțumiri mai vechi). Stare de sănătate bună sau, pentru cei care au fost bolnavi ori operați, recuperare rapidă. Aspect bun și pentru starea psihică.
Între 1 și 3 februarie, până la ora 03:50′, Luna, în tranzit prin casa a VII-a, va răscoli și va pune sămânță de ceartă în casă, între soți, în afaceri, între parteneri, între părțile semnatare ale unui contact, și va amplifica rivalitățile și dușmăniile.
În plus, acest teren periculos, care riscă să degenereze de la o zi la alta, se va încărca, din dimineața zilei de 3 februarie, cu prezența planetei Venus care, departe de a-și exercita rolul de Mic Benefic, va complica și mai mult situația (cei doi Benefici se vor afla în opoziție pe axa Balanță/Berbec), până pe 6 iunie. Din 3 februarie, situații stingheritoare din punt de vedere financiar și/sau soluții de rezolvare a lor total neinspirate.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...