balantaHoroscop Urania Balanta 28-6 martie 2015
Săptămâna va fi intens resimțită pe întregul ei parcurs. Mistuitoare pot fi zilele de 28 februarie și 1 martie când totul pare să scrâșnească. Mecanismul astral merge dar greoi, cu riscul de a rupe toate zăgazurile.Există o categorie de nativi care percep corect stresul și apăsarea astrală, dar dezvoltă, ca o formă de apărare, un soi de indiferență, de apatie, pe ideea că, pe măsură ce se distanțează de aceste provocări, ei vor fi mai puțin răniți. Acest fel de „a nu băga în seamă evenimentele” este departe de atitudinea Zen a orientalilor.
Ea trădează în mod clar incapacitatea lor de a a face față realității, de a răspunde, de a se lupta dar și de a-și face vreo strategie de apărare mai inteligentă. Poate că ceea ce li se întâmplă acum nu este decât consecința unor fapte mai vechi care acum se apropie de faza finală. Aproape tot ceea ce se întâmplă astral, în relație cu casa a VII-a, poate să precipite evenimentele.
Marcajul astral al zilei de 6 este asemănător cu cel al zilei de 9 martie, așa încât, chiar dacă apare o devansare sau o întârziere, semnificația rămâne aceiași, legată de destin (în casa a VII-a se află Nodul Sud, „pedeapsa în viață”, simbol al suferinței și plății karmice).
Dacă în planul relații matrimoniale acest context astral se poate concretiza cu banele dar focoasele certuri între soți, în plan procesual situația trebuie adaptată de la caz la caz. Luna Plină din 5 martie privește sănătatea, cu un marcaj puternic pe psihic, de viața afectivă care pot influența restul funcțiilor organice. Tendința generală în cazul nativilor care nici nu se ceartă, nici nu au procese, nici nu au necazuri, este aceea de a fi blazați și„acri”.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...