balantaHoroscop Urania Balanta 29-5 decembrie 2014
Drumuri, călătorii – mai lungi sau mai scurte -, în logica evenimentelor și a importanței care le determină, comunicare la distanță, demersuri utile sau încărcate de speranță privind un sector al muncii sau învățăturii care este condiționat de relații cu acel „dincolo”.Dorință intensă de a repara niște relații stricate, neglijate sau tulburate de-a lungul timpului, nici nu mai contează acum din vina cui. Contează că nativii din Balanță doresc să restabilească armonia sau normalitatea cu toată lumea (rude, vecini, colegi).
5 și 6 decembrie sunt zile de stres financiar, de certuri, de acuzații, de revoltă, de nemulțumiri privind returnarea unei datorii, plata unor taxe sau amenzi, sau legat de un lanț întreg de cheltuieli care privesc relații bănești mai mult sau mai puțin consfințite legal.
Nu încercați să păcăliți pe nimeni sau să vă sustrageți prin pretexte și artificii. 1 și 2 decembrie sunt zile tensionate, care pot induce, în cel mai bun caz, un comportament nervos. Mai rău e dacă, rezonând cu aspectul astral, deveniți arțăgoși.
Marte intră pe 5 decembrie în casa a V-a a cerului astral natal. Pe unii îi transformă în aventurieri. Pe alții, în extravaganți care încearcă cele mai ciudate experiențe (caracatiță cu sirop de dulceață la felul doi, de exemplu!). Deocamdată, asta nici nu e foarte rău. Vă puteți imagina ce tentație reprezintă unele extravaganțe sexuale?!
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...