balantaHoroscop Urania Balanta 3-9 ianuarie 2015
Cei care aparțin acestei zodii resimt jocul aștrilor, mai ales în ziua de 5 ianuarie, într-un registru atenuat, comparativ cu felul în care percep și trăiesc alte semne momentul de Lună Plină în Rac.Nu este simplu nici pentru ei, dar evenimentele – dacă se produc – sunt mai modeste ca impact, ori ei sunt mai în formă și le țin cum se cuvine sub control. În preajma acestei date, unii, dacă sunt implicați în procese ce au început cu un an și jumătate în urmă, pot trăi o încheiere de etapă sau un moment important în ansamblul evoluției acelui conflict
În unele cazuri, miza este o casă, patrimoniul însuși sau elemente importante ce alcătuiesc ceea ce se cheamă „avere”, ce poate fi pierdută sau pusă sub sechestru. Pe casa petrecerilor e veselie și așa va fi aproximativ o săptămână de acum în acolo.
Cine are chef de aventuri are tot sprijinul astral. Acest chef are și o motivație subtilă: dorința lor de a comunica, de a vorbi despre sine, de a face destăinuiri, de a fi cuprins de fiorii emoțiilor de tot felul pentru că nu doar o poveste de amor îi incită ci și un pahar de vin, o piesă muzicală, o excursie, o situație inedită. Poziție excelentă pentru actori, cântăreți, regizori, interpreți sau specialiști din domeniul creativ al cinematografiei, televiziunii, secundar al presei. Inovația, originalitatea, inspirația, dorința de a promova noul, de a se scutura de praful rutinei îi caracterizează acum, din plin.
Cei tineri, bărbați și femei deopotrivă, pot fi încântători, veseli, exuberanți antrenând în stilul lor de viață o serie de prieteni. În aceste din urmă relații, pot apărea însă, între 6 și 8 ianuarie, o serie de crize de orgoliu, de personalitate, de autoritate sau de rivalitate. 9 ianuarie s-ar putea să fie o zi morocănoasă pentru că, un fond organic suprasolicitat în ultimul timp, dă semne de oboseală.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...