balantaHoroscop Urania Balanta 8-14 noiembrie 2014
Horoscop Urania Balanta 8-14 noiembrie 2014
O direcție se dezvoltă, fără nici o îndoială, pe latura materială: fie a banilor „lichizi”, fie a bunurilor casnice, domestice sau de orice altă natură patrimonială.Într-un amplu și complicat context astral, se poate decela un conflict de interese materiale sau cu miză bănească ce se va îndrepta spre o instanță judecătorească ori se află deja pe rol, o chestiune ce ține de averea familiei (amenințată, aflată deja sub sechestru sau care se poate împuțina semnificativ).
Se mai pot anticipa evenimente care se produc brusc, fără nici un fel de avertisment. Discuțiile sunt lungi, dure, încărcate de acuzații sau supoziții exagerate, dar, din păcate, fără rezultate. Ziua de 15 noiembrie poate antrena, în acest conflict de interese, oameni ai legii și reprezentanți ai unor instituții.
Nu sunt excluse abuzurile, excesul de zel, exagerarea, după cum răstălmăcirea ideilor, cuvintelor, faptelor sau chiar a actelor e de natură să complice mersul evenimentelor. În alte cazuri, se poate face o conexiune cu locul de muncă, cu o activitate retribuită sau, invers, întregul context își pune amprenta pe statutul cuiva într-o relație de muncă.
Scapă cine poate, scapă cei foarte tineri. Maturii și cei apropiați de 60 de ani sunt mai vulnerabili. Sunt și persoane care nu intră în acest con de anticipare astrală. Nu pentru că ar fi protejați, ci pentru destinul controlat de cerul nașterii lor e pe altă direcție de viață.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...