berbecHoroscop Urania Berbec 12-18 decembrie 2015
Perioada analizată de noi păstrează marcajul unui Careu în T despre care am vorbit şi săptămâna trecută construit pe zodiile Berbec, Balanţă, Capricorn unde acţionează, prin cuadraturi şi opoziţii, o serie de tranzite mai greu de suportat care pun în situaţii de criză relaţiile personale sau oficiale.Acestea se pot dezvolta ca o consecinţă a iniţiativei sau gesturilor cu tentă provocatoare. Alteori poate fi vorba doar de cuvinte, discuţii, schimburi de opinii care produc enervare.
În noaptea şi dimineaţa zilei de 12 decembrie, nativii vor simţi impulsurile date de Lună într-o direcţie de viaţă pe care aceştia aceştia doresc să o schimbe dar, pentru moment, nu pot face asta, mai ales dacă, la mijloc este vorba de o persoană, o relaţie, o afacere ce ţine de străinătate.
În restul zilei de 12 decembrie, pe 13 şi 14 se accentuează preocupările legate de afirmare publică, de discuţii cu miez, productive. Din păcate, tendinţele divergente pot risipi această iniţiativă, lăsând în urma lor doar impresia neplăcută de pe urma unei conversaţii care a degenerat în replici ostile, care a accentuat divergenţele dintre parteneri sau care a scos la iveală interese personale ale străinilor de natură să-i nemulţumească pe nativi.
Între 14 decembrie după-amiaza şi 16 decembrie, Berbecii se pot confrunta cu surprize pe care anturajul le ridică în calea lor. Recurgând la o anume doză de prefăcătorie, Berbecii pot face faţă situaţiilor incomode sau evoluţiei neaşteptate a unui proiect comun. Vor observa, cu prilejul întâlnirilor, că unii oameni din anturajul lor sunt de-a dreptul periculoşi.
Între 16 şi 18 decembrie, iritaţi şi suprasolicitaţi, nativii vor dori să se odihnească, să doarmă şi să se „spele” de energiile negative acumulate în această perioadă.

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...