berbecHoroscop Urania Berbec 14-20 martie 2015
Zodie implicată în evenimentele astronomice „înghesuite” în ziua de 20 martie, care se transformă într-un punct cheie în jurul căreia pot gravita multe evenimente. Multe lucruri se pot face şi desface în preajma acestei zilei iar marja de toleranţă nu mai este de aproximativ o zi, ca în alte dăţi, ci ea poate fi extinsă chiar la trei zile în minus sau în plus.Pentru că, riguros vorbind, atât Echinocţiul cât şi intrarea Soarelui în zodia Berbec se produce puţin după miezul nopţii pe 21 martie, h 0:46′, cu toate că influenţa lor se simte deja, lăsam analiza acestor două evenimente pentru săptămâna viitoare.
Întreaga săptămână nativii au active pe sectorul lor natal aceleaşi planete care operează energic, acolo, de mai mult timp. Relaţia complicată între Pluton şi Uranus rămâne activă la grad perfect, creându-le multora (dacă nu a făcut-o până acum), premiza unei contradicţii sociale sau profesionale cu consecinţe sociale.
Pe această direcţie zilele de 14,15 şi prima parte a zilei de 16 martie sunt riscante, măcar în planul imaginii şi al notorietăţii. Cât priveşte răstimpul dintre 18 şi 20 martie, el reprezintă, în funcţie de viaţa şi structura fiecăruia, o perioadă încărcată de gânduri, înnegurări, stări complicate, difuze, ambigui, provocate de o multitudine de evenimente exterioare care la rândul lor au grade diferite de relevanţă şi viaţa fiecăruia.
Pentru că acolo se produce Luna Nouă şi eclipsa intuim că, fiecare oră care îi apropie de 20 martie dimineaţa, este tot mai intens trăită. Emoţiile sunt la cote maxime şi, pe acest fondul şubred afectiv, deciziile pot fi dintre cele mai păguboase.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...