berbecHoroscop Urania Berbec 15-21 august 2015
Prin modificarea vibraţiei planetei Jupiter, care şi-a început tranzitul prin Fecioară, se va pune un accent special pe chestiunile de sănătate, mai ales al celor legate de alimentaţie, digestie, fiziologia ficatului şi a vezicii biliare sau, în general, a tuturor organelor localizate în abdomen.Dar acest tranzit nu indică şubrezire sau înrăutăţire ci, dimpotrivă, vindecare lentă, discretă. Pentru asta însă trebuie răbdare, autocontrol şi putere de abţinere de la excesele de tot felul, dimpreună cu o asiduă îngrijire corporală care să susţină regimul alimentar şi pe cel medicamentos în mod real.
Între 16 şi 17 august, unii pot consulta un medic, dialogul fiind menit să se alcătuiască o schemă de tratament şi să se verifice validitatea unei abordări mai vechi a respectivei suferinţe organice. Din punctul de vedere al locului de muncă, în aceiaşi perioadă, se pot purta o serie de mici discuţii pe chestiuni de principiu.
Unele pot aduce în discuţie aspecte delicate ce vor putea fi rezolvate mai târziu. Întreaga perioadă cercetată de noi le poate aduce acestor nativi o stare de bine şi un mare chef de viaţă, de plăceri sau de aventuri în care se pot cufunda, cu o intensificare a acestor impulsuri pe 15 august. Relaţiile parteneriale poartă mai ales pecetea senzualităţii şi sexualităţii intens resimţite ca nevoi interioare de satisfacţie.
Versatilă şi plină de nedumeriri se poate configura perioada 18 – 20 august dimineaţa în plan partenerial. Grad sporit de risc de alunecare spre situaţii dubioase, complicate sau neclare. Dificultăţi în a echilibra un conflict. Preocupări financiare sau de ordin material, cu un accent pronunţat spre speculaţii riscante între 20 august după-amiaza şi 21, respectiv 22 august.

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...