berbecHoroscop Urania Berbec 18-24 aprilie 2015
Semn zodiacal care își trăiește ultimele zile de glorie prin prezența Soarelui în acest semn. Ieșirea din zodie se face printr-un moment special, cel de Lună nouă, ceea ce le poate oferi nativilor ipostaza unui început pe care îl așteptau, îl doreau sau de care aveau nevoie.Este clipa lor de debut de peste an, momentul când ei deschid larg ușile noului în viața lor. Unele evenimente pot avea aspectul de noutate absolută, de premieră, altele pot doar sugera că ceva din viața lor apucă pe un drum nou. Din 20 aprilie, casa banilor va deveni mai importantă decât până acum, în economia vieții lor de fiecare zi, aducând nu neapărat stări, atitudini și evenimente ne mai trăite ci doar unele care nu au funcționat atât de imperativ până acum.
Se vor preocupa să facă rost de bani, să-i plaseze, să-i distribuie, să fie organizați și responsabili. Întreaga săptămână unii nativi pot fi obligați să analizeze relația lor cu locul de muncă din perspectiva banilor primiți mai ales dacă o relație salarială se deteriorează sau sunt informații că datele unui contract se vor modifica ori instituția însăși la care lucrează trece prin situații complicate.
Alteori funcția și responsabilitățile (complicate, conflictuale opri păguboase) pot greva într-un anume fel veniturile ce decurg dintr-o activitate. Fiecare își va gestiona această etapă delicată cum poate și după interesele de moment dar nota generală nu este una favorabilă și nici prea lesne de rezolvat. Zile apăsătoare pe 19 și 20 aprilie, zile de agitație sterilă și discuții în van, pe 21, 22 și 23 aprilie, dimineața. Din după-amiaza zilei de 23 aprilie, apoi, pe 24 și 25 aprilie, unele relații de familie se radicalizează, născând tensiuni.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...