Horoscop BerbecHoroscop Urania Berbec 19-25 decembrie 2015
Prin intrarea Soarelui în casa X-a a cerului de naştere al Berbecilor şi prin relaţiile pe care acesta le va avea în următoarele 30 de zile se vor ridica o serie de aspecte mai complicate care vor radicaliza unele sectoare de viaţă, obligându-i, deseori, pe nativi să abordeze aspecte de viaţă dificile, în încercarea de a le soluţiona, alteori să fie obligaţi să adopte o atitudine, un stil de viaţă modificat faţă de oameni şi evenimente.Pe acest sector important al existenţei lor va opera nu doar Soarele în tranzit ci şi faza de Lună Plină din 25 decembrie care, unora, le poate aduce un succes sau îi poate conduce spre un punct esenţial al vieţii.
Pe 19 şi 20 decembrie Luna, în tranzit prin sectorul lor astral, le dă entuziasm, încredere şi speranţă. Pentru moment, în aceste două zile au impresia că totul în viaţa lor este posibil, că nimeni şi nimic nu va fi suficient de puternic încât să le blocheze drumul. Este o perspectivă puţin realistă.
Între 21 şi 22 decembrie preocupările practice privesc mai cu seamă un câştig sau o rezolvare bănească. Pe 23 şi 24 decembrie, Berbecii vor fi comunicativi, veseli, deschişi, dornici de excursii, călătorii, schimbare de peisaj.
Pe 25 decembrie se vor dedica chestiunilor casnice, domestice sau relaţiilor de familie. Deşi ziua de 25 decembrie se asociază, pentru mulţi cu sărbătoarea Crăciunului, încrengătura aspectelor de viaţă personală şi publică, a vieţii de familie cu relaţiile parteneriale se pun destul de acut şi nu întotdeauna confortabil.
În proporţii şi cu semnificaţii diferite în biografia personală, această perioadă poate genera blocaje, ostilităţi sau tensiuni interioare. Unele aspecte de viaţă care se vor contura perioada 25/26 decembrie s-ar putea să nu le facă pe deplin plăcere, fiind obligaţii să se achite de nişte datorii morale.

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...