berbecHoroscop Urania Berbec 20-26 februarie 2016
Între 20, 21 și 22 februarie dimineața, se anunță situații care nu atrag după ele neplăcerii. Dimpotrivă. Poate fi vorba de entuziasm, de bucurie creatoare, de inspirație, de exercitare a unei activități într-un domeniu artistic, cu autoritate și putere de convingere.
Părinții aparținând semnului Berbec vor fi autoritari fața copiilor de vârstă mai mare, cu privire la un stil de viață sau la o conduită ori față de ceea ce doresc cei mai mici. Ei le pot oferi soluții ingenioase, mai puțin pedagogice, dar eficiente. Cei aflați la vârsta adultă pot aborda secvențele de viață personală cu orgoliu, cu un aer demn, făcând pe „interesanții” sau chiar pe „dificilii” pentru a le arăta celor din jur ce valoare au ei și cât sunt de importanți, prin urmare ce concesie le fac ei, unora și altora, atunci când discută cu ei sau.Tranzitele actuale îi transformă în niște ființe impetuoase, dornice să se afirme cât mai repede, dacă sunt tineri, și să se instaleze în conștiința celor din jur, dacă sunt maturi, prin capacitatea de a decide și de a conduce sectoare dificile de activitate. Relațiile cu străinătatea sunt avantajate în acest răstimp. Unii, care au mai făcut asta în viața lor, pot câștiga bani din pariuri neobișnuite sau recurgând la speculații care le dau frisoane celor din jur numai la gândul riscurilor asumate.
Între 22 februarie (după ora13:25′) și 24 februarie, este perioada când are loc faza de Lună Plină în Fecioară, ce-și va pune amprenta pe casa a VI-a a muncii, de unde și o serie de preocupări organizatorice, administrative la locul de muncă după cum, pe segmentul sănătății, nativii pot fi nevoiți să se întoarcă la regim, interdicții alimentare, proceduri de detoxifiere a organismului.
Între 25 și 26 februarie, unii vor fi obligați să se confrunte cu stări de spirit provocate de situații parteneriate dezechilibrate.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...