berbecHoroscop Urania Berbec 22-28 noiembrie 2014
Elementele esenţiale ale săptămânii viitoare provin din aceleaşi sectoare din care au survenit grijile şi preocupările perioadei anterioare. Doar că prezenţa planetei Mercur face negocierile mai uşoare şi mai abile, iar Venus le dă, din când în când, un strop de noroc.
Tensiuni între postura publică a unui nativ şi datele de ultim moment ale structurii sale fizice sau psihice (boală, neputinţe trupeşti sau slăbiciune sufletească), care îl împiedică să funcţioneze la întreaga capacitate.Constatând acest lucru, unii îşi vor spune că au îmbătrânit şi numai rezistă la stres ca altă dată, alţii sunt frământaţi de o serie de probleme cu miză destul de importantă în economia vieţii lor. Unii îşi pot vedea postul sau responsabilitatea profesională ameninţată de o serie de evenimente peste putinţă de a le împiedica sau controla (perioadă vulnerabilă 25/26 noiembrie).
Bune sunt relaţiile cu străinătatea: mai întâi, ca lanţ de oportunităţi, apoi, după 28 noiembrie, şi din perspectiva comunicării la distanţă pe toate căile ori chiar prin intermediul călătoriilor de scurtă durată. Luna Nouă creează pe 22/23/24 noiembrie un val de mobilizare interioară, de ambalare, precum şi o disponibilitate crescută în a face planuri.
Nuanţa ţine de ipoteză, dorinţă, vis, speranţă şi nu are o dimensiune concretă (hărnicie, eficienţă, muncă). Este bună pentru consolidarea unor planuri de viaţă resimţite difuz. Posibile surprize (nu toate plăcute), provocate de cunoştinţe ocazionale sau prieteni.
Unele relaţii evoluează straniu, aparent inexplicabil. Certuri fără nici un motiv, „ca din senin”, între cei implicaţi în relaţii afective. Luna Neagră se va instala după 28 noiembrie în casa sănătăţii, dar şi a relaţiilor de muncă.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...