berbecHoroscop Urania Berbec 23-29 ianuarie 2016
Se păstrează sau se consolidează, Careul în T pe semne Cardinale (Berbec/Balanță/Capricorn) la care participă mai multe planete ce dau caselor I, VII și X ale cerului astral al nativilor din Berbec o dinamică obositoare.
Berbecii se simt solicitați din toate părțile, asupra unora se fac presiuni reale, de toate tipurile (sociale, familiale, relaționale, materiale, profesionale, contractuale) iar ei nu au suficiente resurse interioare sau exterioare ca să le gestioneze pe toate.
De aceea, în unele domenii de viață, pot apărea confuzii, conflicte, întârzieri. Un astfel de tipar astral se instaurează pe 23 ianuarie și se repetă, cu mici nuanțe diferite, pe 29 (30) ianuarie a.c.
Deși casa a X-a este locuită de planeta Venus, din 23 ianuarie, ea reușește doar să atenueze forța de impact a evenimentelor asupra Berbecilor dar nu poate schimba sau înlătura potențialul de conflict instaurat deja.Între 24 și 25 ianuarie, relațiile afective se colorează cu mult „foc la inimă”. Trăirile sunt intense, ardoarea cu care acestea se manifestă în plan sentimental este remarcabilă și, pentru mulți, pasul spre aventuri de tot felul nu este deloc dificil.
Luna Plină din 24 ianuarie alimentează dorința interioară de spargere a tiparelor de viață monotone. 26, 27 și 28 ianuarie sunt zile în care o serie de suferințe trupești sau afecțiuni mai vechi se resimt, în chipuri diferite, în funcție de vârstă.
Un loc aparte îl au, în acest tablou medical, gândurile, frământările, nemulțumirile care alimentează stresul, depresia, tulburările metabolice.
Pe 29 ianuarie sunt vizate relațiile conjugale, de afaceri sau discuțiile de principiu pe o chestiune partenerială. Uneori, pentru se obține – după caz – o acceptare sau o renunțare, ei pot fi amenințați, dezinformați, introduși în scheme tactice de abatere atenției sau de influențare.

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...