berbecHoroscop Urania Berbec 23-29 mai 2015
Pe 25 și 26 mai, Venus face o cuadratură cu Uranus în Berbec, dându-le nativilor care aparțin acestei zodii un disconfort provocat cel mai adesea din stricarea chefului de viață, prin nașterea unor discuții modeste ca fond dar enervante, în contradictoriu cu părinții sau membrii de familie mai în vârstă pe chestiuni domestice.Cel mai semnificativ sector pare a fi cel dedicat relațiilor afective, poveștilor de amor și aventurilor pătimașe care, cel puțin între 23 și 25 mai, par a reprezenta cheia existenței unora, mai ales a celor tineri.
Femeile pot fi cam năzdrăvane sub impulsul acestei combinații astrale care le va impune să aibă tot felul de inițiative provocate de ambiție, orgoliu, vanitate. Contextul acelorași zile este avantajos pentru cei care participă la competiții sportive dându-le combativitate, energie și dorința de a învinge ceea ce îi va mobiliza într-un chip exemplar. Șansă la tot felul de câștiguri provenind din speculații, pariuri, jocuri etc.
Între 25 mai după-masa și 27 mai, unii nativi au mult de muncă, au de rezolvat chestiuni birocratice, administrative, de rutină sau, mai neplăcut, au de refăcut o serie de lucrări de serviciu care, executate cu ceva timp în urmă de mântuială sau superficial, vădesc nereguli sau greșeli ce trebuie acum corectate. Pe 28 și 29 mai, chestiunile parteneriale trec prin clipe amestecate ca stare de spirit dar și ca impact asupra obiectului colaborării. E nevoie de echilibru, răbdare, spirit conciliator în dialoguri sau în decizii. Discrete disfuncții organice legate de metabolism, funcția vezicii biliare, alimentație, la mijlocul săptămânii. Drumurile pot fi numeroase dar și micile „evenimente” se pot înregistra mai des ca în alte dăți.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...