berbecHoroscop Urania Berbec 25-1 mai 2015
Acești nativi sunt solicitați din plin pe aproape toate casele cerului lor, fiind obligați să facă față unei puzderii de treburi multe și mărunte. Principalele direcții de evoluție sunt cele legate de bani, drumuri și dialoguri.Din 1 mai Mercur îi va obliga să facă față unor discuții sau comentarii care le sunt adresate. Din această dată, sub influxurile aceleiași planete ei pot să facă mai muște deplasări decât în perioada anterioară,se pot „mișca” degajat, fără să fie stingheriți de alte gânduri sau probleme așa încât nu sunt excluse o serie de scurte călătorii sau deplasări cu scop recreativ, distractiv, educativ.
De-a lungul câtorva săptămâni, în luna mai, Berbecii pot avea noroc la examene și interviuri. Între 28 și 29 aprilie pentru unii, se pot intensifica niște stări difuze de rău organism. Deși localizarea ține de ceea ce, în general, se cheamă „abdomen”, nu latura digestivă va fi cea vizată ci aici se poate vorbi mai degrabă de un reflex al altor cauze organice (stres, enervare, epuizare, tensiune nervoasă).
Una din formele cele mai obișnuite de manifestare ale acestei manifestări organice este lipsa poftei de mâncare, refuzul selectiv al unor alimente, reacțiile de respingere a unor medicamente, repulsie la mirosuri sau parfumuri, fie ele chiar plăcute. Începând cu seara zilei de 30 aprilie și apoi, pe 1 și 2 mai, acești nativi trebuie să se confrunte cu gânduri, și sentimente, uneori nemulțumitoare provocate de relațiile parteneriale, de evoluția unei afaceri, de clauzele unor înțelegeri. Ceva nu le convine dar nici nu pot face, pe moment, ceva concret pentru a îndrepta situația.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...