berbecHoroscop Urania Berbec 27-2 ianuarie 2015
Sfârşitul anului, respectiv zilele de 28, 29, 30 decembrie îi solicită din plin pe acelaşi nativi care se simt sufocaţi de treburi şi solicitări. Parcă totul s-a precipitat în viaţa lor, parcă – zic ei! – niciodată nu au avut atât de multe treburi de făcut într-un răstimp atât de scurt şi parcă niciodată nu au fost tracasaţi de atât de multe motive neimportante în economia vieţii lor de fiecare zi.Pentru unii, mai ales pentru femei sau pentru cei tineri, se ridică, acum, la sfârşitul anului, o serie de probleme care privesc un drum în viaţă, o carieră sau abordarea, la un nivel superior, a meseriei pe care o exercită.
Cu toţii doresc să realizeze lucruri deosebite, cu toţi vor să depăşească o etapă care nu-i satisface iar faptul că nu pot realiza nici un pas pe acest drum al progresului de sine îi alarmează şi, deopotrivă, îi îngrijorează. Se întreabă, în sinea lor, dacă şi 2015 va fi la fel?
Cu siguranţă nu va fi la fel, doar că în prezent traversează un moment plin de piedici şi interdicţii, de întârzieri şi eforturi personale de a rezista. Nu sunt excluse stările psihice specifice acestui complex de relaţii astrale care îi transformă când în nişte persoane meditative, emotive, lacrimogene când, prin răsturnare de atitudine, în nişte persoane hiper-reactive, nervoase şi dificile pentru anturaj.
Pentru aproape toţi nativii, dorul de ducă e o stare permanentă, iar o excursie, o evadare, reprezintă o soluţie de moment. Atenţie, ziua de 2 ianuarie îi împinge spre gesturi extravagante.
Sursa:Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...