berbecHoroscop Urania Berbec 28-3 aprilie 2015
Este de departe cel mai bogat semn zodiacal atât în planete cât și în aspecte, prin urmare este și cel mai solicitat. Nativii rămân ș în următoarea săptămână niște ființe active; unii vor lăsa aparența că sunt agitați.Poate că nu atât evenimentele cotidiene sunt cele care îl solicită pe câte un nativ cât mai ales gândurile, planurile, determinările și toate condiționările externe care îl obligă să se redimensioneze în permanență pus față în față cu o serie de modificări ale relațiilor în care a intrat de curând sau ale unor condiționări sociale, ele însele supuse unor transformări iar această stare nu este de loc ușor de suportat pentru că ea presupune rezistență la stres, putere de adaptare, luciditate în fața unei noi realități și reacții rezonabile.
Sensul vieții este poziționat pe casa relațiilor parteneriale (căsătorie, afaceri, înțelegeri, contracte) și, probabil, că din acest sector vor veni cele mai multe provocări mai ales în perioada 3-4 aprilie. Marte le va aduce din 31 martie în acolo numeroase posibilități de a face operațiuni cu bani sau de a face o serie de gesturi (nu neapărat „contabile”) care au o miză financiară. Unele vor avea aspectul urgențelor, altele ar trebui în ciuda notei de forțare a mâinii să fier tratata cu precauție.
Uneori, norocul le poate deschise portița unei oportunități. Mercur, în tranzit prin sectorul lor natal, din 31 martie, îi face vorbăreți, comunicativi dar mai puțin atenți la substratul ideilor sau la subînțelesul unor gesturi cu valoare de simbol. Indicat ar fi să se vorbească mai puțin, să se facă referiri la propria persoană sau afacere ori preocupare esențială, de moment, cât mai puțin. Tăcerea e de aur!
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...