berbecHoroscop Urania Berbec 28-3 februarie 2017
Între 28 și 29 ianuarie după-amiaza, Berbecii vor trăi sub influența fazei de Lună Nouă care va influența casa a XI-a a prieteniilor. Teoretic, nu va fi un aspect rău sau periculos. Indiciul general este de surprize venite din partea prietenilor, de întâlniri interesante, în condiții speciale, de împrejurări ciudate care îl pot pune pe nativ, față-n față cu persoane care, se va dovedi mai târziu, vor juca un rol în viața lor.
Dar, cel mai important aspect al acestei perioade rămâne cel legat de tranzitul planetei Marte, Guvernatorul zodiei Berbec, în dimineața zilei de 28 ianuarie, semn în care va rămâne până pe 10 martie. Până atunci, el le va insufla dinamism, curaj, combativitate și va imprima organismului un ritm de viață alert. Între 29 ianuarie (după ora 18:11′) și 31 ianuarie, se va contura nevoia să o „lase mai moale” cu tensiunile, cu conflictele, cu enervările și să mediteze la ceea ce li se întâmplă pentru a găsi rezolvarea adecvată problemelor curente.De asemeni, ar fi bine să-și asculte instinctul sau să țină cont de o presimțire care îi va avertiza, în chip simbolic, despre un context sau despre iminența unui eveniment. Între 1 și 3 februarie, până la ora 03:50′, casa I, a personalității, va fi intens solicitată de cele patru planete care o vor tranzita, pentru că, din 3 februarie dimineața, în acest sector, va intra și planeta Venus care, pentru început, va da o direcție favorabilă evenimentelor, insuflându-le curaj și o stare bună de spirit.
Acest tranzit va avea însă un parcurs ciudat: în primele săptămâni, viteza de deplasare a planetei va fi foarte lentă, apoi, pe 3 aprilie, PLANETA Venus, aflându-se în mers retrograd, se va întoarce în zodia Peștilor. Va păsări definitiv Berbecul pe 6 iunie. Din 3 februarie, nativii se vor ocupa de bunul plasament al banilor sau de cumpărăturile rezonabile.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...