berbecHoroscop Urania Berbec 28-6 martie 2015
Aceşti nativi par să fie răsfăţaţi de astre. Intensitatea fiecărei ipostaze şi locul unde se vor concretiza acestea în economia vieţii lor de fiecare zi este variabil în funcţie de vârsta şi locul lor în societate.Este vorba de energie, determinare, muncă, agitaţie, dedicare unui proiect personal. Dacă în viaţa unora s-au instaurat de aproximativ doi ani încoace o serie de disonanţe, se remarcă prin revenirea la aceleaşi ipostaze prin care s-a mai trecut o dată sau chiar de două ori sau prin reevaluarea lor, la un nivel mai intens, mai conflictual poate, decât s-au petrecut în trecut. Cele mai bune zile ale săptămânii viitoare sunt 2, 3 şi prima parte a zilei de 4 martie.
Acest „bine” se poate concretiza, pentru unii, pe direcţia relaţiilor părinţi/copii (cu o uriaşă şansă de a concepe un copil, în condiţiile în care acest eveniment era dorit de mult dar nu se petrecea; acum, această concepere are datele unui mic miracol, a unei surprize sau a unei binecuvântări), pentru alţii pe direcţia creativităţii, a unei realizări artistice în legătură cu profesia, cu meseria, cu o activitate colaterală de tipul hobby, passe-temps sau cu o activitate ce place, desfată, încântă simţurile.
Nu sunt lipsite de sens aventurile, pasiunile – mai ales în ipostaza de coup de foudre. Excelentă această perioadă pentru cei care fac sport, participă la competiţii. Luna Plină din ziua de 5 martie poate afecta metabolismul, funcţionarea aparatului digestiv, în general, sau funcţiile hepatice şi biliare, în particular. O amprentă îşi poate pune acest aspect pe relaţiile de muncă marcate de animozităţi, intoleranţe şi conflicte mocnite.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...