berbecHoroscop Urania Berbec 29-5 decembrie 2014
O hartă care poate justifica o serie de considerații astrologice optimiste: relații bune între planetele din semne de Foc care durează întreaga săptămână, dându-le celor ce aparțin acestei zodii forță fizică, implicare cu multă dedicare și hărnicie în activitățile cotidiene.Se pot încărca cu optimism și curaj. Pot trece prin momente plăcute, care țin de relația cu străinătatea (în principal vești, comunicare, drumuri scurte, mici călătorii) sau o serie de escapade sentimentale.
Pentru cei tineri, sau încă tineri, nu este lipsită de valoare deschiderea acestei perioade, care le poate oferi oportunități de a învăța, de a studia sau de a fi acceptați în formule avansate din punct de vedere pedagogic, care să le fie de folos mai târziu în activitatea profesională ori în carieră (dacă doresc funcții).
O situație specială deschide traseul planetei Marte, care va tranzita Vărsătorul începând cu 5 decembrie și care le va oferi surprize, nu toate plăcute, legate de o serie de prieteni, colaboratori sau apropiați care se poartă ciudat. De-a lungul lunii decembrie, situația se va încărca și se va complica cu alte conotații.
Este indicată circumspecția față de o serie de cunoștințe nou apărute în cercul de apropiați. Acestea sunt cu atât mai suspecte cu cât vă copleșesc cu lingușeli și cu disponibilitatea lor necondiționată de a vă sprijini în orice situație. Sigur vor altceva de la dvs., dar vă iau prin învăluire. 1 și 2 decembrie vor fi zile intense, poate chiar agitate.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...