berbecHoroscop Urania Berbec 3-9 ianuarie 2015
Persistă o serie de inadvertențe existențiale care nu sunt consecințele vreunui context astral nou ci, dimpotrivă, reprezintă continuarea relațiilor astrale mai vechi de un an sau chiar doi.Cariera este în primul rând pusă în discuție prin nevoile urgente de reformulare. La modă este acum un termen -„reinventare”- și cred că, în cazul nativilor din Berbec, această formulă este chiar îndreptățită pentru că întreaga conjunctură astrală nu indică doar nevoia de schimbare ci mai ales nevoia de renunțare la vechi (stil de viață, stil de muncă, concepție despre bani, efort, realizare de sine); pe acest loc, devenit gol prin curățarea de obiceiuri proaste și alungare a prejudecăților, se poate bune o bază pentru activități pe termen lung ce pot să-i dea satisfacție, stabilitate materială sau bucuria succesului.
Uneori, mai ales cei tineri reușesc să facă acest salt mai repede, fără prea multe ezitări; alteori, destructurarea vechiului durează mult și produce întârzieri. În acest din urmă caz, se va întâmpla ceea ce sugerează o vorbă veche: „a prinde ultimul tren”. La toți nativii, indiferent de vârstă, casa muncii este complicată de neîmpliniri, animozități și piedici ridicate în mod voit de către unii colegi. Luna Plină privește profesia, valorificarea superioară a meseriei, dar asta după ce vor depăși un prag de criză.
Casa prietenilor se îmbogățește brusc cu două noi vibrații provenind de la Mercur și Venus. Pentru scurt timp, influxurile lor conjugate le pot scoate în cale tot felul de persoane interesante care-i cuceresc. Dar, după un timp, prin februarie, noile relații vor începe să scârțâie. De aceea, este mai indicat ca Berbecii să-i admire pe aceia de la distanță dar să nu se grăbească să treacă la fapte (asocieri, parteneriate, contracte etc.). Nativii tineri sau „încă tineri” pot trăi tot felul de aventuri picante, furtunoase, dar de loc armonice, farmecul lor irezistibil provenind de la provocările pe care le lansează acest context astral cu forța unui cântec de sirenă.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...