berbecPerioada cuprinsă între 3 şi 9 martie este pentru cei care s-au născut în zodia Berbecului specială din cauza acumulării a şase planete în Cas a XII-a, o casă difuză, o casă a necunoscutului, a tainelor, o acsă plină de surprize. Este un loc pe care înşişi nativii din acest semn zodiacal îl percep această fiind greu de ţinut sub control. Logica şi raţiunea, aici, nu mai sunt la ele acasă. Dimpotrivă, tot ceea ce este difuz, imperceptibil sau acoperit de un văl de mister, de neînţeles, este supralicitat în această perioadă.


Nu doar pentru că este specifică acestei tipologii, Casa a XII-a, dar este alimentată de mănunchiul de planete şi de întreaga conotaţie pe care acest semn de apă îl aduce. Berbecii primesc informaţii de la organism, dar nu le pot decela şi interpreta cu precizie. Nu-şi dau seama cu foarte multă exactitate ce se întâmplă cu ei şi despre ce este vorba.
De cele mai multe ori au tentaţia sau tendinţa de a arunca vina pe stresul cotidian, pe efortul de la locul de muncă, pe îngrijorările şi responsabilităţile familiale sau problemele băneşti care îi aduc la epuizare. De fapt este vorba de un stres astral mare, din ce în ce mai mare după cum au observat ei înşişi de două-teri săptămâni încoace. Nu se va termina această perioadă decât după 13-14 martie.
Până atunci mai avem nişte zile de trecut, această ipostază care este semnificativă şi importantă atât pentru anul 2013, cât pentru întreaga perioadă pe care o trăim. Dacă ar fi să facem o statistică ar trebui să vă spun că în ultimul mileniuo astfel de acumulare de planete în Peşti s-a petrecut în 1524. atunci, tot în această perioadă, sfârşit de februarie şi început de martie, se regrupau opt planete în zodia Peştilor, plus Luna neagră, erau nouă predispoziţii astrale. Acum sunt şase iar în 12 şi 13 martie vor fi şapte planeteîn semnul Peştilor.


De aceea, nativii din Berbec resimt această perioadă ca fiind unică, specială, nemaitrăită de ei şi au foarte multă dreptate, măcar pentru simplul fapt că nu au mai apucat să trăiască cu Neptun în semnul Peştilor în domiciliu, un Neptun întărit de Soare şi care, cum spuneam, pe 12 şi 13 martie va fi consolidat şi de faza de Lună nouă, tot în semnul Peştilor.
Pentru Berbeci aceste lucruri pot să aducă probleme karmice, să activeze stări, senzaţii şi amintiri care erau bine tăinuite, bine ascunse sau bine controlate într-un spaţiu pe care psihologii şi psihiatrii îl denumesc grosso-modo subconştrient. Acum toate aceste reziduuri, amintiri şi depozite existenţiale evadează din subconştient şi se îngeamănă cu toate provocările prezentului, creând o motivaţie temeinică, fie ea şi de neînţeles sau greu de înţeles, care ne motivează comportamentul şi deciziile.

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Taur...

, poate să reprezinte începutul unor disensiuni în ...

Horoscop Urania Rac...

Pentru cei care s-au născut în zodia Racului ...

Horoscop Urania Pesti...

Pentru cei care s-au născut în zodia Peştilor ...

Horoscop Urania Scorpion...

Cei care s-au născut în zodia Scorpionului vor ...

Horoscop Urania Gemeni...

Cred că cel mai interesant, dar şi cel ...