berbecHoroscop Urania Berbec 8-14 noiembrie 2014
Horoscop Urania Berbec 8-14 noiembrie 2014
Banii, tranzacțiile, beneficiile, valorificarea unor bunuri materiale sau exploatarea lor la scară mai mare (terenuri, construcții, utilaje, întreprinderi etc.) sunt preocuparea constantă a nativilor în această perioadă și totodată prioritatea lor de viață, pentru că aceste rezolvări sunt nu numai necesare, ci reprezintă condiția liniștii lor interioare și a echilibrului financiar, social și familial de mai târziu. Atenție!Ceea ce nu se rezolvă cu migală, atenție, înțelepciune și prudență în această perioadă riscă să degenereze, manifestându-se mai târziu, după caz, sub forma unor relații interumane degradate (ceartă, ură, revanșă, ostilitate) sau sub forma unor complicații patrimoniale și financiare greu de soluționat.
Al doilea aspect major îl reprezintă pericolele care se ivesc la tot pasul cu privire la posibilele înșelătorii sau escrocherii (unele chiar de anvergură). Venus poate fi, din când în când, un mic aliat, iar Mercur le poate da o bună intuiție.
A nu se vorbi despre proiecte, intenții sau strategii. Vorbele zboară, informația circulă și ajunge exact unde nu trebuie, permițându-le dușmanilor sau rivalilor să saboteze și să pună piedici. Cei care au o funcție trec prin momente esențiale legate de carieră, afirmare, consolidare a poziției cu destule greutății, opoziții, contradicții sau chiar cu discuții deloc măgulitoare. Aceste tensiuni și contradicții nu se vor rezolva cu diplomație, ci cu tăria de caracter și capacitatea de a rezista la stres.
Sursa: Libertatea.ro


Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...