capricornHoroscop Urania Capricorn 12-18 decembrie 2015
Dimineaţa zilei de 12 decembrie este puţin semnificată şi, în mod normal, nu vor avea loc evenimente esenţiale pentru că, acest tranzit se petrece pe casa a XII-a, care acţionează discret.În restul zilei de 12, apoi pe 13 şi 14 decembrie (până la ora 15), Luna va tranzita zodia Capricornului şi va accentua conjuncţia Pluton/Mercur, punând în prim-plan problemele apăsătoare care se derulează în viaţa lor, ceea ce îi va obliga pe nativi să mediteze profund şi responsabil faţă de riscurile, avantajele, şansele sau blocajele care privesc familia şi cariera lor.
Careul în T, care s-a format la sfârşitul săptămânii trecute, continuă să funcţioneze în prima parte a perioadei analizate de noi, acum, şi el vizează persoana Capricornilor, cariera lor, familia. Pentru moment, se poate vorbi de o evaluare corectă a situaţiei şi a capacităţilor lor de intervenţie.
Rezolvările însă vor putea avea loc o dată cu intrarea Soarelui în zodia lor, ceea ce se va întâmpla, în curând. Între 14 decembrie după-amiaza şi 16 decembrie (până la ora 20), cel puţin „pe hârtie”, sunt indicii ale unor surprize financiare mai mari sau mai mici.
Între 17 şi 18 decembrie, dialogurile cu fraţii, vecinii, cunoscuţii ocazionali sunt întrucâtva avantajate. Nativii pot face scurte deplasări de plăcere, de recreere sau în contextul cărora vor avea parte de întâlniri plăcute şi profitabile.
Nu este exclus ca, în contextul acestor contacte umane, lor să li se atragă atenţia – cu bună – voinţă şi pe deplin justificat – asupra unor riscuri pe care sunt pe cale să şi le asume în mod gratuit, asupra unor erori de evaluare sau de percepţie a unei persoane, a unui eveniment, a unei conjuncturi pe care le pot comite, mai ales din neştiinţă, sau asupra unor contradicţii între ceea ce cred şi doresc ei şi efectul contrar care s-ar naşte.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...