capricornHoroscop Urania Capricorn 14-20 martie 2015
Săptămâna viitoare nu este fundamental proastă pentru aceşti nativi. Între 14 şi 16 martie unii pot fi trişti, tăcuţi, speriaţi. Alţii, mai ales cei în vârstă, sunt plictisiţi, vag antipatici sau tipicari.Dacă tot n-au ce face, fac ordine în sertare, în hârtii, în corespondenţă, în cămară cu aerul unor mari realizări personale. Între 16 şi 18 martie, relaţia cu banii e cam stranie: evenimente ciudate, situaţii neprevăzute, complicaţii inexplicabile, enervări pentru a restabili ordinea sau a reface, pe baze corecte,ceva s-a greşit în hârtii, în decizii, în plăţi sau încasări.
Între 18 martie după-amiaza şi 20 martie casa a II-a a dialogurilor, a schimburilor de iei şi informaţii, a educaţiei şi învăţături sau a drumurilor este încărcată de stimulii astrali care provin de la tranzitele planetelor prin zodia Peştilor dar mai ales de la faza de Lună Nouă şi de la eclipsa de Soare care se produc pe 20 martie.
Ce vor fi generând ele, e mai greu de spus pentru că aici, intervine structura astrală a fiecăruia care rezonează cu acest noian ameţitor de impulsuri. Un pericol este cert: riscul de a vorbi mult, prea mult sau de a spune ce nu trebuie. Nici sinceritatea nu e bine primită sau înţeleasă în mod adecvat, nici diplomaţia sau mica şmecherie nu sunt căi de succes.
Se întrezăreşte mai degrabă un haos, pentru că, între tendinţa scrupuloasă a primelor zile se cade în extrema necontrolată a ultimelor zile ale săptămânii viitoare. După 20 martie, se precipită evenimentele care ţin de casă, familie, patrimoniu, într-un chip conflictual. Planeta Venus intră după 17 martie în casa a V-a, fiind favorabilă relaţiilor dintre părinţi şi copii sau celor implicaţi în relaţii sentimentale.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...