capricornHoroscop Urania Capricorn 15-21 august 2015
Cu o existenţă răvăşită de Pluton, Capricornii fac efortul de a rămâne la suprafaţă, de a nu se lăsa copleşiţi de evenimente, de a răspunde, cât de cât eficient provocărilor sorţii. Pentru moment, pentru unii, chestiunea banilor, a bunurilor materiale, a avantajelor şi beneficiilor este bulversată de tranzitele planetelor prin casa a VIII-a ce patronează aceste aspecte de viaţă.Aici există o componentă oficială destul de greu de controlat sau contracarat în efectele care deja se vor fi produs. Pe această direcţie, întreaga săptămână conţine un grad mare de risc de a se petrece evenimente care destabilizează activitatea sau siguranţa materială în relaţiile cu alţii. În preajma zilei de 15 august se mai poate petrece un gest cu ecou emoţional mai mare decât cel financiar propriu-zis.
Pe 16 şi 17 august unele persoane îşi fac planurile pe termen scurt şi mediu cu privire la ceea ce ar trebui să întreprindă pentru a fi din nou activi, eficienţi sau pentru a se aşeza într-o nouă albie existenţială. Deocamdată sunt multe gânduri şi puţine concretizări.
Între 18 şi 20 august tendinţa generală a tuturor nativilor este de a atenua ceva ce le grevează imaginea, de a înlătura o piedică într-un fel delicat, cu măsură şi prudenţă, pentru a nu stârni spiritele şi aşa răscolite din preajma lor.
Nemulţumiri, dezamăgiri, supărare profundă, iată câteva stări de spirit ce se pot instala în fondul lor sufletesc, provocate de trădări, de ingratitudine sau de răul concret pe care o serie de prieteni şi cunoscuţi li-l provoacă.
Atenţie la fraude, spolieri sau gesturi vecine cu escrocheria care pot fi comise de o serie de „prieteni de încredere”, ipostază valabilă întreaga săptămână analizată de noi acum cât şi în cea după 22 august.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...