capricornHoroscop Urania Capricorn 18-24 aprilie 2015
Săptămâna viitoare începe și sfârșește cu factori de stres diferiți ca miză, ca impact și ca durată.Astfel, pe 18 aprilie se instalează pe casa lor a IV-a, faza de Lună Nouă, care mișcă ceva din echilibrul și existența cotidiană a nativilor în raport cu aspectele domestice de viață curentă sau la nivelul relațiilor familiale care se pot contorsiona brusc, sub povara grijilor și problemelor.
Între 23 și 25 aprilie, cramponarea de o relație conjugală, de afaceri, de un tip de parteneriat sau chiar de bunurile implicate de aceste relații poate ridica cota de alarmă. Nativi nu vor să cedeze partea lor dintr-un bun material pentru a fi vândut, nu doresc să renunțe la o serie de avantaje materiale sau la dreptul lor de a decide asupra lor, în contextul unor situații complicate ce implică și terțe persoane în acest raport de proprietate.
Între 18 – 24 aprilie se realizează de două ori, un trigon regal pe semnele de Pământ, dar, în ciuda faptului că trigonul este un aspect astrologic favorabil, combinația se va realiza între planete malefice (Lună neagră, Pluton, Marte), ceea ce poate accentua patronajul astral asupra aspectelor materiale ale unui conflict ce-l privește pe nativul din Capricorn (teren agricol, bun funciar de orice fel, construcții etc.). De aici și extrem de periculoasa sau chiar dramatica finalitate a oricărei speculații ce pândește un astfel de patrimoniu atât în ipostaza cumpărării cât și vinderii lui, a gajării, ipotecării sau a oricăror artificii juridice. Unele persoane, mai ales cele lipsite de griji, se pot bucura după 20 aprilie, când Soarele va intra în casa a V-a a sentimentelor, de tot felul de trăiri și senzații care le vor îmbogăți și înfrumuseța existența.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...