capricornHoroscop Urania Capricorn 20-26 februarie 2016
Între 20 și 22 februarie (până la ora 13:25′), se conturează, pentru unii, situații-limită cu privire la regimul banilor și/sau bunurilor, serviciilor, avantajelor, ajutoarelor de natură materială. Aceste blocaje provin de la opozițiile sau refuzurile venite din partea unor instituții și autorități oficiale care își impun punctul de vedere și care dictează într-o anume direcție, evoluția unui proiect, a unui conflict, a unei pricini, ceea ce îi revoltă pe Capricorni.
Uneori, discuțiile nativilor cu reprezentații acestor instituții pot fi furtunoase, pe ton ridicat, cu acuzații etc. Alteori, însă, există șansa ca ei să înfrângă ostilitatea unor persoane (funcționari, în principal) și să pledeze cu succes în favoarea cauzei în discuție.Între 22 februarie după-amiaza și 24 februarie, toate eforturile de echilibrare interioară ale nativilor se lovesc de imposibilitatea de a-și găsi calmul necesar pentru a derula activități profesionale, educative, pedagogice, de cercetare, de expunere publică sau de elaborare și concepție (un studiu, o carte, un articol, o conferință, o lecție, etc.).
Luna Plină, care operează pe direcția caselor III – IX, îi face agitați, instabili, nehotărâți și fără putere de concentrare. Toate deplasările: scurte sau lungi, în țară sau în străinătate, cu scop precis sau recreativ, pe cont propriu sau în grup, trebuie abordate cu prudență. În alt registru, același context astral îi face vulnerabili, sensibili, emotivi, ușor de șantajat sentimental.
Între 25 și 26 februarie, unii, dacă au funcții și responsabilități, pot trece prin momente „aspre”: să nu fie bine văzuți, să fie criticați, să fie izolați, subminați sau priviți cu neîncredere. Mai poate fi vorba de un disconfort interior pe care ei îl resimt ori de câte ori se exprimă în public, iau decizii, dezbat o idee într-o ședință.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...