capricornHoroscop Urania Capricorn 22-28 noiembrie 2014
Este foarte interesant să studiem ceea ce se întâmplă pe casa a XII-a a Capricornilor, care primesc un puternic sprijin de la planetele din Săgetător. Mai mult, pe 22 noiembrie, tot aici se va instala şi faza de Lună Nouă, generând curent care tinde să-i împingă în prim-planul unei vieţi ce presupune schimbări, agitaţie, implicare, motivaţie şi destul de multă speranţă.În principal este vorba şi de o componentă afectivă (vor să fie eficienţi, se implică, le place ceea ce se întâmplă de natură să aducă schimbări existenţiale, ba chiar îi tentează şi asumarea unor riscuri), care până acum nu s-a manifestat. Îşi mai pot păstra înţeleapta rezervă şi prudenţa de a acţiona, dar nu pentru mult timp, căci valul evenimentelor îi va lua pe sus şi ei nici nu vor putea nici nu vor dori să i se opună.
Scapă şi de numeroasele riscuri ce le-au înnegurat casa a XI-a prin trădări, laşităţi şi subminări din partea unor parteneri de drum, mai ales în chestiuni importante, publice. Pe 25 şi 26 noiembrie, vor fi cu deosebire lucizi, făcând uz de raţiune, claritate mentală şi precizie în toate aspectele de viaţă personală.
Va pleca, pe 28 noiembrie, şi Luna Neagră din casa banilor şi beneficiilor rezultate din relaţiile cu alţi. Aceasta va intra în casa a IX-a şi le va greva avântul ideatic şi zborul prea înalt, coborându-i deseori cu picioarele pe pământ, obligându-i să se ocupe de chestiuni practice, administrative.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...