capricornHoroscop Urania Capricorn 23-29 ianuarie 2016
Pe 23 ianuarie, unii reprezentanți ai acestei zodii vor ajunge la concluzia că trebuie să facă ordine în toate tipurile de relații pe care le-au acceptat până acum.
De la caz la caz, în funcție de vârstă și statut social, la o analiză lucidă, obiectivă și fără menajamente, unii vor constata că cel mai vulnerabil loc pentru ei, acum, este căsătoria, pentru alții o obligație contractuală, implicarea în activitatea unei firme care le grevează existența, un proces care nu se mai termină, uzându-i fizic și psihic. Alții vor observa că viața lor socială este plină de pericole sau că, dinspre familie, le vin tot felul de amenințări indirecte.Mercur va reveni, pe 25 ianuarie, la mersul direct și, pentru că se află în Capricorn, le va permite nativilor să analizeze situația fără concesii și fără milă chiar față de ei înșiși, să evalueze consecințele, costurile unor decizii și să se hotărască.
Între 24 și 25 ianuarie, depinde de situația profesională a fiecărui Capricorn (cu loc de muncă, fără, în restructurare, pensionabil etc.) felul în care va primi influxurile fazei de Lună Plină și cum le va transforma în fapte de viață. Acest context astral, nu trebuie privit însă cu îngrijorare. Se poate ivi, în avantajul lor, pe neașteptate, o soluție, din cele stranii, greu de acceptat că s-ar putea adeveri.
Între 26 și 28 ianuarie, Capricornii se vor lupta cu nedumeririle instalate în mintea lor, provocate de evoluția unor relații personale sau instituționale care, mai demult, le-au determinat opțiuni importante de viață, opțiuni care, azi, nu mai sunt justificate sau acceptabile, din perspectiva evoluției lor.
Pe 29 ianuarie, registrul de viață se schimbă brusc. Pe fondul unor evenimente care se derulează prea repede pentru a putea fi controlate, care iau prin surprindere sau se manifestă atipic, unii nativi s-ar putea să fie forțați să ia, la rândul lor, decizii, neobișnuite.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...