capricornHoroscop Urania Capricorn 25-1 mai 2015
Harta astrală a săptămânii viitoare este destul de armonioasă pentru acești nativi, ceea ce nu înseamnă că, automat, toți cei care s-au născut în acest semn zodiacal, nu vor mai avea griji.Unii au de rezolvat aspecte majore de viață care s-au conturat în ultimii 2-3 ani și care nu pot trece decât după ce se epuizează toate consecințele conturate de respectivele predispoziții astrale.
Alții, mai ales cei tineri, pot să-și vadă liniștiți de evoluția lor. Pentru aceștia din urmă, de exemplu, perspectiva astrală pare a fi minunată. Pot avea parte de dragoste, de sentimente intense, trăite uneori romantic, aventuros, palpitant, ca-n filme. Din 1 mai Mercur va intra în casa a VI-a a activității profesionale zilnice, retribuite și, de acolo, pentru niște zile, le va da altora susținerea necesară pentru a avea câștig de cauză în găsirea unui loc de muncă sau pentru a face față onorabil unui interviu în vederea angajării. Bună este perioada imediat următoare și pentru sănătate.
Aici se deschide o paletă largă de ipostaze favorabile: un dialog util cu un medic pe o chestiune de sănătate, un consult de specialitate care poate să pună în evidență aspecte noi dintr-un tablou clinic care să aducă liniște sau să înlăture suspiciunile apăsătoare ca pronostic.
Unii bolnavi se pot simți mult mai bine din punct de vedere psihic, de parcă li s-ar fi luat o povară de pe suflet. Pentru o altă categorie de nativi poate începe să funcționeze brutal o latură juridică ori pentru aceștia se pune o problemă cu privire la bani și bunuri în termeni juridici. Momente în care conștiința intră în criză iar criteriile morale dispar se pot manifesta în procesele mentale ale altor Capricorni între 28 și 30 aprilie.
Sursa: Libertatea.ro

Leave a Reply


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Popular Posts

Horoscop Urania Balanta...

Horoscop Urania Balanta 4-10 mai 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Rac...

Horoscop Urania Rac 19-25 octombrie 2014 Afla ce iti ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 18-24 aprilie 2015 Unele disonanțe poate ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 29-5 decembrie 2014 Spre deosebire de ...

Horoscop Urania Pesti...

Horoscop Urania Pesti 27-2 ianuarie 2015 Aproape două zile ...